Tavsiye Note 2 Knox&Garanti

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 Knox&Garanti
Beyler sorunum şu ben samsung ve touchwizden çok sıkıldım ve cyanogen rom atmak istiyorum ama knoxdan korkuyorum. Şimdi ben bu romu atıp knox sayacını 1 durumuna getirirsem benim cihazımın garanti durumunda ne gibi değişiklikler olacak ve güncelleme desteği alabilecekmiyim destek değilde mesela 4.4 gelirse tekrar odinle yükleyebilecekmiyim ?

bLnmz

bLnmz

Üye
Beyler sorunum şu ben samsung ve touchwizden çok sıkıldım ve cyanogen rom atmak istiyorum ama knoxdan korkuyorum. Şimdi ben bu romu atıp knox sayacını 1 durumuna getirirsem benim cihazımın garanti durumunda ne gibi değişiklikler olacak ve güncelleme desteği alabilecekmiyim destek değilde mesela 4.4 gelirse tekrar odinle yükleyebilecekmiyim ?
Cyanogen ROM atarken Rootlaman gerekecek. Android 4.3 ve üzerinde KNOX devreye girer. Bu Cyanogen'de geçerli mi tam bilgim yok. Ancak bence Cyanogen'e geçmektense, telefonuna launcher yüklerek Touchwiz'den kurtulabilirsin :)

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl geçiş yapılacağını elbet bulurum o sorun değilde geçtikten sonra garanti durumu ne olacak ?

PriZm

PriZm

Üye
Touchwiz sadece bir launcher dan ibaret değil.

Evet garantin gider.Henüz 4.3 ve üzeri için knox sayacını sıfırlamanın bir yolu bulunamadı.

eyetkin

eyetkin

Üye
Slm arkadaşlar bu knox sayacı nerden bakılıyor ben şu an dn3 ün 4.4 romanı kullanıyorum sayacım 1 olmuşmudur.

PriZm

PriZm

Üye
Muhtelemen olmuştur.Download menüsünden bakılıyor.

eyetkin

eyetkin

Üye
Biraz acarmısın ben acemiyimde dowland menüsünde nereye bakacak?
Muhtelemen olmuştur.Download menüsünden bakılıyor.
Tamam buldum knox wrry b 1 yazıyor
Du şimdi orjinal yazılımda yüklesem de garanti dışımı oluyor.

PriZm

PriZm

Üye
Evet.Xda da bir çözüm bulunana kadar hiçbirşey o rakamı tekrar 0 yapamıyor.

Üst Alt