Note 2 İçin Rom Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 İçin Rom Tavsiyesi
Samsung Galaxy Note 2 cihazımda Ditto Dn4 romunu kullanıyorum. Gayet memnunum. Ayrıca kasma gibi pek sıkıntısıda yok. Eksiklikleri yok değil tabi ama gayet güzel ve Note 4 özelliklerini %90 kullanmaya olanak sağlayan bi rom. Benim tavsiyem bu romu cihazınızda kullanmanızdır. Peki ya sizin rom önerileriniz nelerdir Note 2 için?

MaxipmaN

Üye
Stock ta guzel ama greenfy şart sıkıldım vizeler bitsin de derin arastırmalara giricem :D

gıwıliler

gıwıliler

Üye
Samsung Galaxy Note 2 cihazımda Ditto Dn4 romunu kullanıyorum. Gayet memnunum. Ayrıca kasma gibi pek sıkıntısıda yok. Eksiklikleri yok değil tabi ama gayet güzel ve Note 4 özelliklerini %90 kullanmaya olanak sağlayan bi rom. Benim tavsiyem bu romu cihazınızda kullanmanızdır. Peki ya sizin rom önerileriniz nelerdir Note 2 için?

yurt dışı note 2 ye stock 4.4.2 romunu yuklemek istiyorum aradım 4.4.2 türkiye romu var bunu yuklesem sorun olurmu imei falan silinirmi?

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
pek sanmıyorum siliniceğini

MaxipmaN

Üye
Ben silinir diye hatırlıyorum

PriZm

PriZm

Üye
Ben CM12.1 kullanıyorum gayet güzel bence.

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
Ben CM12.1 kullanıyorum gayet güzel bence.
Onu geçen sefer yükledim ve play hizmetleri sorunu falan verdi bende tekrar dn4 romuna döndüm şimdi tekrardan onu kurup tek tek uygulamaları yüklemeye üşeniyorum :D

MaxipmaN

Üye
Onu geçen sefer yükledim ve play hizmetleri sorunu falan verdi bende tekrar dn4 romuna döndüm şimdi tekrardan onu kurup tek tek uygulamaları yüklemeye üşeniyorum :D
titanium backup çok övülüyor denemedim ama işini görür bence

AHKE

AHKE

Üye
Teşekkurler.Bundan bi önceki surumu yuklemistim sd karta uygulamalar taşınmıyordu şimdi taşınıyor mu acaba
Bu programla yedeklenior imei

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note alan adam CM mi kullanır ya? :D s-pen features yok cm de :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2'ye S6 rom yapmak isteyen arkadaşlar varsa S6 uygulamaların çoğu çalışıyor tüm Lollipop almış samsunglarda albe95'in kilit ekranı ve appler konusu var ordakiler baya iyi ayrıca tural diye bir arkadaş ((kendisi Türkmen)) note 4 şarj olurken mevsim efekti mi animasyon mu onuda portladı baya bir cihaz S6 oluyor anlayacağınız :D

AHKE

AHKE

Üye
Lollipop gelene kadar takılıoz bunlarla=)
Şoyle bi haber var sammobileda note 2 guncellemeyle alakalı tam anlamadım ne yazıldgnı
Lollipop gelene kadar takılıoz bunlarla=)
Şoyle bi haber var sammobileda note 2 guncellemeyle alakalı tam anlamadım ne yazıldgnı

evet taşınıyor. Ivan meler zaten CM12 de o sorunu daha önceden düzeltmişti.

Hızı yeterli. :D
Cm12 deyken taşınmıyodu hatta link2 sd den falanda denemistim sd karta taşın deyince hafıza dolu diyordu halbuki dolu deildi hafıza

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung alpha ve Note 2 için herhangi bir dosya paylaşmamış. Resmi finlandiya hesabı 5.0.1 için onaylamış. Carttu curttu sonuç yani beklicez daha diyor. Benim Note 3 5.0 hala S4 5.0.1 almışken Note 3'ün 5.0'da kalmasıda acayip. Geçenlerde okudum samsung 5.1 güncellemesi yerine 5.0.x güncellemelerine yoğunlaşmış. Yani 5.0.x de kalın 5.1lere bulaşmayalım onlar buyuk ihtimalle S3 4.3 gibi olur :D

AHKE

AHKE

Üye
Bu android de guncelleme işini çözseler bi herkese aynı anda gelse apple daki gibi
yazın zaten yeni android surumunu falan tanıtırlar .ama bazı cihazlar daha yeni alıyor 5.0

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu android de guncelleme işini çözseler bi herkese aynı anda gelse apple daki gibi
yazın zaten yeni android surumunu falan tanıtırlar .ama bazı cihazlar daha yeni alıyor 5.0
OTA bekleyenler için sizler hangi tabiri kullanıyorsunuz bilmiyorumda ben şuan sadece ufak 4.3 OTA ve 4.4.2 OTA dışında güncellemedim. Genelde işim romlarla bu yüzden android. 5.0'ın en çok beğendiğim tarafı eski uygulamaları geri yüklemesi zaten senkronize olan uygulamaların kitkatta nedense geri gelmemesi beni şaşırtıyordu ama lolide çözmüşler 60-70 app inmeye başlıyor hemen. :D baştan değil tabi en son senkronize edilen günden.

• Beğen
Tepkiler: AHKE
Takipçi Satın Al

Üst Alt