note 2 için navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
note 2 için navigasyon
Arkadaşlar Nokiamaps'i aratmayacak hangi navi programını önerirsiniz bakıyorum herkes birsürü sorun yaşamış en stabili hangisidir

PriZm

PriZm

Üye
Harita olarak dersen en iyisi Google Maps'dir veritabanı en iyi haritadır

Navigasyon olarak ise Google Maps'in navigasyonu Türkiye'de kapalı olduğundan Ndrive yada iGo öneririm.

alenkolik

alenkolik

Üye
Ndrive da sen hareket etmeden kendi kendine varış noktasına gidiyor o yuzden kullanamadım. Kabul etmek lazim ovi navigasyonda en iyisi. Cok küçük sapmalarla gayet stabil çalışıyor. Bizdeki en önemli eksikliklerden biri bu. igo yu denemedim.

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Ewet dun google maps denemek istedim kullanılmıyor dedi navi olarak kullanamadiktan sonra ne anlamı var garmin yada tomtom nasildir peki deneyen varmidir

aleranol

aleranol

Üye
Valla bende de navi yok ancak haritadan bakarak gidiyorum. En iyisi o. Ama google bana oviyi aratıyor

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Nokia maps in port edilme imkani yokmu acep bir hayırsever yapsa hayrina :)

Kurfali66

Üye
Aynen bana da lazım çünkü internetle kullanılıyor google maps aslında güzel ama internet olmadı mı kötü öteki uygulamalar da 3gb falan zaten note 2 10gb şuanda 1gb boş alan var ne yapsam bilemedim .

sienon

Üye
arkadaşlar benim henüz bi androidim yok ama almak istediğim içim araştırıyorum nokia here ios a çıkarmış androide de çıkarıcakmış ama çıktımı çıkmadımı bilmiyorum :)

aleranol

aleranol

Üye
Evet muhendis arıyordu linux a yani androide portlamak icin daha zaman var yani. Apk ile yuklenicek artik her zamanki gibi kaçak kurarız :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt