Note 2 Güncellenmiyor

Konu Sahibi
Note 2 Güncellenmiyor
Arkadaşlar cihazım Türkiye cihazı Teknosadan almıştım. Cihaz rootlu. Güncelleyemiyorum,telefona güncelleme geldi. İndiriyorum lisansı falan kabul ediyorum telefon yeniden başlıyor ve %26-28 gibi hata veriyor. Sorun roottan mı kaynaklanıyor ? PC üzerinden odin ile güncellesem sorun çözülür mü ve verilerim kaybolur mu ?

sorun rootdan dolayı odin ile yükleme yap ama verilerin silinecek

Konu Sahibi
peki madem böyle uğraşacaksam maxicepten bi rom indirip telefona atsam daha mı iyi olur ? bi arkadaşımda var note 2 ve güncelledi. pekte beğenmedim açıkçası o kadar uğraşmaya değmez diyorum.

bLnmz

Üye
Samsung Android Rom bölümünde Android 4.4.2 Ditto Note 3 var. Onu kur.

bLnmz

Üye
Bende bunu soylemistim Yazilanlari eksiksiz yaparsan, hicbir problem yasamazsin

Konu Sahibi
Bende bunu soylemistim Yazilanlari eksiksiz yaparsan, hicbir problem yasamazsin
Teşekkür ederim öncelikle. Cihazım 4.1.2 sürüm şuan. Linkteki romu yüklemek için bunu 4.3 e güncelleyip sonradan mı kurmam gerekiyor ? Paralel ithalat değil, IMEI sorunu yaşar mıyım ? Bunu yükledikten sonra garanti durumum ne olur ? Tekrardan orjinal yazılıma dönebilir miyim ? Fazla bilgili olmadığım bi konu ve yanlış yapmak istemiyorum fazla zamanım yok malesef. Teşekkürler.

bLnmz

Üye
4.3 yükleme. O konuda bahsedilen TWRPyi kur. Cihazin rootlu olacagi icin garanti disi kalacak. Sayac sifirlama uygulamasi (Triangle Away) ile sifirlayabilirsin

Konu Sahibi
4.3 yükleme. O konuda bahsedilen TWRPyi kur. Cihazin rootlu olacagi icin garanti disi kalacak. Sayac sifirlama uygulamasi (Triangle Away) ile sifirlayabilirsin
Orjinal yazılıma dönme imkanım olmayacak sanırım bu durumda ileride ? Yoksa yine odin ile orjinal yazılıma dönüp sonra sayacı sıfırlasam sorun olmaz mı ?Tünaydın merhabalar. Kısmetse akşama ditto romu yükleyeceğim inşallah. Ortalama olarak şarj süresi nedir kaç saat gidiyor ? Şuan cihazım Sabah 7.30 dan akşam 21.00 22.00 a kadar güç tasarrufu modunda rahat bi şekilde şarjı yetiyor. Ditto'nun boşta ram kullanımı nedir ? Nette bu konularda pek bi bilgi bulamadım o yüzden soruyorum.
Birde aşağıda verdiğim linkteki tüm özellikler benim yükleyeceğim ditto'da mevcut mu ? Teşekkürler.

Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100) - MaxiCep

ShowPoP

Üye
unroot yapıp tekrar güncellemeyi dene?