Note 2 güncelleme geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alenkolik

alenkolik

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 güncelleme geldi.
Telefonuma yeni guncelleme geldi şu an itibari ile. Guncelledim. Android sürümüne baktim bi değişiklik yok. Nerede ne güncelleme oldu bilmiyorum. Bunu nasıl gorebilirim veya kontrol edebilirim?

- - - Eklendi - - -

Gozlemledigim kadari ile flash destegi gelmis.

suat1111

suat1111

Üye
bende bibakımmm ozaman

alenkolik

alenkolik

Üye
    Konu Sahibi
Sonucu yazarsan sevinirim suat.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bu Android'de güncelleyince veri kaybı oluyo mu? (rehberde,dosyalarım vs...)

suat1111

suat1111

Üye
baktım bende yok hem kıesle hemde telden lakın teli alınca bi g,ncelleme yapmıstım

alenkolik

alenkolik

Üye
    Konu Sahibi
Alinca bende yapmistim ama bugün yine guncelleme geldi ve guncelledim. Nelerin guncellendigini goremiyorum ama. Flashlari acabiliyorum gördüğüm tek degisiklik bi su ana kadar.

aleranol

aleranol

Üye
üst bar tam siyah oldumu veya ekran parlaklığını kaldırabiliyormusun üst bardaki? eğer bunlar varsa hayırlı olsun 4.1.2 olmuş. amerikadakiler aldı bile. xda da adamlar yazıyorlar hızlandı filan diye :D şimdi de sanal pc kuracam telefona xp ve 1gb boş ram bırakacam.

alenkolik

alenkolik

Üye
    Konu Sahibi
Yok öyle bi değişiklik olmadı bende. Bekleyecez artık bakalım. Sende oldumu öyle?

aleranol

aleranol

Üye
bende zaten redphill kernel var geçen güncellemeye çalıştım olmadı hata veriyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
multiwindow gelele çok oldumu gelmediyse multiwindow felan gelmiş olabilir

alenkolik

alenkolik

Üye
    Konu Sahibi
O geleli cok oldu vardi o zaten. Kernel sürümünde guncelleme olmuş. Güncelleme yapılan saate bakıyorum 3.0.31-310959 guncel sürüm bu. Sizde nasıl?

- - - Eklendi - - -

Bide bisey soecam size sizin telin geekbench degeri kac çıkıyor. Dun baktigimda benim 1700 lerdeydi bugun bskiyorum 1200 lerde böyle değişmesi normsl mi.

aleranol

aleranol

Üye
Normal değil. Benim kullandığım redpill son kernel. Yani senle ayni tek farkı değiştirilmesi. Bendede düşük çıkıyor benchmark lar hayra alamet değil.

alenkolik

alenkolik

Üye
    Konu Sahibi
Youtube da adamin biri ip5 ile karşılaştırma yapmis note 2 nin 1900 lerde gosteriyor ip5 1600 lerde. Ben 1900 leri goremedim. Moralim bozulmadi degil. Bugün 1200 leri gorunce iyice canım sıkıldı.

5.dakkadan itibaren.

- - - Eklendi - - -

Şimdi kontrol ettim 1774 :s tutarsızlık var.

aleranol

aleranol

Üye
En güvenilir olan antutu ama onda da neredeyse tum teller gpu da ayni alıyor

alenkolik

alenkolik

Üye
    Konu Sahibi
Aleranol senin guncel sürüm ne şuan. Herkes 4.1.2 yi konuşuyor ama bende hala 4.1.1 var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt