note 2 fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
note 2 fiyatı
2-3 gün önce baktığımda 1400 küsür iken şimdi 1500 küsür olmuş:hmmm neden oldu ki

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
onu gördüm ama elekttonik mağazalara baktım 1500 küsür hep

ZaZuM

ZaZuM

Üye
samsun tekmosada 1360 falandi kahverengi olanı ciddi ciddi düşündüm almayı da çok büyük ekranı

Invoke

Invoke

Üye
Yapmayın ya o kadar düştü mü, benim arkadaş 1800-1900e aldı herhalde, 2 ay önce filan.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Note 2 gerçekten çok güzel ve Android işletim sistemli telefonlara göre gayet hızlı bir telefon. iOS'u beğenmeyip Android'li telefon isteyenler bu telefonu kesinlikle öneririm. Fiyatı da 1500 TL diye biliyorum. Eğer teknosa'da hala 1360 TL ise telefon alacak arkadaşlar bence kaçırmasınlar.

messevim

messevim

Üye
1360 lar a kadar indimi note 2 yav ?

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Note 2 gerçekten çok güzel ve Android işletim sistemli telefonlara göre gayet hızlı bir telefon. iOS'u beğenmeyip Android'li telefon isteyenler bu telefonu kesinlikle öneririm. Fiyatı da 1500 TL diye biliyorum. Eğer teknosa'da hala 1360 TL ise telefon alacak arkadaşlar bence kaçırmasınlar.

1360 olsa:ehe önceden o na yakındı tekrar zam yapmışlar

azraelazrail

azraelazrail

Üye
note 2 güzel ama ekranı ilk elime aldığımda baya büyüktü aynen eşşekten indim deveye bindim gibi oldu ekran çok büyük ama 2 günde alıştım şimdiyse bu tel küçük gelmeye başladı tabi arkların telini almıom elime çok küçük gelio avuç içi kadar teller oyuncak gibi gelio geçen arkın 4si elime aldım küçücük minnacık basmaya kıyamadım o derece :D ekran dert deil alışırsın ama sana sölim cebe sığmıo :D cebe koyuyom kafası dışarda kalıo :D ama güzel tel almanı öneririm

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaş, fena kazıklanmış... :(

- - - Eklendi - - -

note 2 güzel ama ekranı ilk elime aldığımda baya büyüktü aynen eşşekten indim deveye bindim gibi oldu ekran çok büyük ama 2 günde alıştım şimdiyse bu tel küçük gelmeye başladı tabi arkların telini almıom elime çok küçük gelio avuç içi kadar teller oyuncak gibi gelio geçen arkın 4si elime aldım küçücük minnacık basmaya kıyamadım o derece :D ekran dert deil alışırsın ama sana sölim cebe sığmıo :D cebe koyuyom kafası dışarda kalıo :D ama güzel tel almanı öneririm

Sonra alışıyorsun de mi? :) Ben samsung alsam kesin note2 alırım diyordum... Hala da öyle kesin note3 alırım diyorum.. Galaxy Sler cezbetmiyor beni.

azraelazrail

azraelazrail

Üye
az daha bekle note 3 çıkacak s4den daha güçlü ve özellikli olacağına eminim az daha bekle note 3 al

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ekranın büyük olması oyun ve net için çok iyi ama taşımada sıkıntı olur bi ara grand duos vardı bende 5 inç ekranlı çalışırken önlüğün cebinden çok düşürdüm ama bişiy olmadı

Afşın

Afşın

Üye
Fiyat Dolara göre değişiyor

Üst Alt