2-3 gün önce baktığımda 1400 küsür iken şimdi 1500 küsür olmuşneden oldu ki
Yapmayın ya o kadar düştü mü, benim arkadaş 1800-1900e aldı herhalde, 2 ay önce filan.
samsun tekmosada 1360 falandi kahverengi olanı ciddi ciddi düşündüm almayı da çok büyük ekranı
Arkadaşlar Note 2 gerçekten çok güzel ve Android işletim sistemli telefonlara göre gayet hızlı bir telefon. iOS'u beğenmeyip Android'li telefon isteyenler bu telefonu kesinlikle öneririm. Fiyatı da 1500 TL diye biliyorum. Eğer teknosa'da hala 1360 TL ise telefon alacak arkadaşlar bence kaçırmasınlar.
önceden o na yakındı tekrar zam yapmışlar
ekran dert deil alışırsın ama sana sölim cebe sığmıo
cebe koyuyom kafası dışarda kalıo
ama güzel tel almanı öneririm
note 2 güzel ama ekranı ilk elime aldığımda baya büyüktü aynen eşşekten indim deveye bindim gibi oldu ekran çok büyük ama 2 günde alıştım şimdiyse bu tel küçük gelmeye başladı tabi arkların telini almıom elime çok küçük gelio avuç içi kadar teller oyuncak gibi gelio geçen arkın 4si elime aldım küçücük minnacık basmaya kıyamadım o dereceekran dert deil alışırsın ama sana sölim cebe sığmıo
cebe koyuyom kafası dışarda kalıo
ama güzel tel almanı öneririm
Ben samsung alsam kesin note2 alırım diyordum... Hala da öyle kesin note3 alırım diyorum.. Galaxy Sler cezbetmiyor beni.az daha bekle note 3 çıkacak s4den daha güçlü ve özellikli olacağına eminim az daha bekle note 3 al
az daha bekle note 3 çıkacak s4den daha güçlü ve özellikli olacağına eminim az daha bekle note 3 al