Note 2 Custom Rom/Root

Hayır symlinkli değil. Gösteriyor ama yanlış. Uygulama yükle data partisyonu dolsun görürsün

işin kötü tarafı dosyaları hafıza kartına taşımanın yolu da yok 32 GB Class 10 hafıza kartım var sırf uygulamaları falan taşırım diye almıştım şimdi ise datalar hafıza kartına atılmıyor

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hafızaları swap yapabilirsin yani hafıza kartı telefon hafızası, telefon hafızası hafıza kartı olarak

hafızaları swap yapabilirsin yani hafıza kartı telefon hafızası, telefon hafızası hafıza kartı olarak

onu biliyorum internette okudum fakat s3 ve note 2'de yine ters tepmiş dataları yine 16GB'tlık yere kopyalıyormuş

Tas Muhittin

onu biliyorum internette okudum fakat s3 ve note 2'de yine ters tepmiş dataları yine 16GB'tlık yere kopyalıyormuş

Tas Muhittin

Bak root erişimi sağla;
Terminale gir. Şu komutları gir.
Kod:
su
mv /sdcard/olduğu_klasör /extSdCard/
ln -s /extSdCard/taşıyacağın_yer /sdcard/olduğu_klasör

Bak root erişimi sağla;
Terminale gir. Şu komutları gir.
Kod:
su
mv /sdcard/olduğu_klasör /extSdCard/taşıyacağın_yer
ln -s /extSdCard/taşıyacağın_yer /sdcard/olduğu_klasör

sen taşıyabildin mi ? ben directory bind ile taşımıştım fakat oyuna girdiğimde oyun tekrardan dataları indirmeye çalışmıştı

sen taşıyabildin mi ? ben directory bind ile taşımıştım fakat oyuna girdiğimde oyun tekrardan dataları indirmeye çalışmıştı

Symlink fat32 olduğu için çalışmadı. Mount -o bind de çalışmıyor. Bi yolunu bulacağım.