gölgee_65
Üye
-
Konu Sahibi
-
Niye kassın?4.4.2 geldi mi gelmedi mi bilmiyorum ama bence gelse de kasar gibi
o nasıl olacak? ben pek anlamam bu işlerdenbootloader ı da 4.3 sürüme güncelle
kullandığınız roma 4.1.2 den mi yükselttiniz yoksa 4.4.2 den mi ona göre değişir eğer 4.1.2 den yükseltiyorsanız indirdiğiniz 4.3 romunun isimini yazın orn "n7100xxmj5 bootloader " yazın ve bulduğunuz tar dosyasını odinden yükleyin muhtemelen sorunlarınızın çoğu giderilecektiro nasıl olacak? ben pek anlamam bu işlerden
peki o şekil yapınca var olan uygulamalar silinir mi?kullandığınız roma 4.1.2 den mi yükselttiniz yoksa 4.4.2 den mi ona göre değişir eğer 4.1.2 den yükseltiyorsanız indirdiğiniz 4.3 romunun isimini yazın orn "n7100xxmj5 bootloader " yazın ve bulduğunuz tar dosyasını odinden yükleyin muhtemelen sorunlarınızın çoğu giderilecektir
bana yükleyen telefoncu 4.1 den 4.3 e yükseltti ama yine imei silindi neden olabilir bu?hayır hiç bir şey olmaz 4.1.2 yi ben daha aşağı sürüm aksatında söylemiştim 4.1.1 dende olur (eğer 4.4.2 den 4.3 e inerseniz imei silinebilceği için sormuştum)
eğer 4.3 romu kurmazsanız bir şey olmaz dikkat edin maax 50 mb lik bir dosyadır eğer siz 600 900 mb lik bir dosya bulursanız yüklemeyin rom olabilir
eğer yanlış bir işlem yapılırsa siline bilir note 2 lerde imeinin canı biraz yufka hemen siliniyor uçuyor daha sonra 0049 ile başlayan bir saçmalaığa dönüşüyor falan falan biraz hassas olmak ve yedeğinizin olması önemli 16 (veya daha büyük bir sd kartın (bu işlemci için sadece o sd kartı daaha sonra başka işlerinizde içini açmayın) içine cwm veya philz touch recovery ile tam yedek kurun ve saklayın eğer bir sorun olursa tamamen kurtarırsınız bir nevi recovery bölümü oluşturmak gibi (eğer geri alırsanız aldığınız gün ki oyun kayıtları dahil geri gelir)bana yükleyen telefoncu 4.1 den 4.3 e yükseltti ama yine imei silindi neden olabilir bu?
eyvallah kardeşim bilgiler için çok sağol. ben anlamam dedim yaa yine telefoncuda halledecem işimi. şimdi sence 4.1.2 ye geri mi döneyim yoksa 4.3 de mi kalayim ben? ya da 4.4.2 nasıl acaba?bana hangisini tavsiye edersin??eğer yanlış bir işlem yapılırsa siline bilir note 2 lerde imeinin canı biraz yufka hemen siliniyor uçuyor daha sonra 0049 ile başlayan bir saçmalaığa dönüşüyor falan falan biraz hassas olmak ve yedeğinizin olması önemli 16 (veya daha büyük bir sd kartın (bu işlemci için sadece o sd kartı daaha sonra başka işlerinizde içini açmayın) içine cwm veya philz touch recovery ile tam yedek kurun ve saklayın eğer bir sorun olursa tamamen kurtarırsınız bir nevi recovery bölümü oluşturmak gibi (eğer geri alırsanız aldığınız gün ki oyun kayıtları dahil geri gelir)
zaten bir daha 4.1.2 dönemezsin 4.4.2 ye geçersen bu sefer 4.3 e dönemezsin ona göre davran en 4.1.2 dönemedim için custom 4.4.2 kullanıyorumeyvallah kardeşim bilgiler için çok sağol. ben anlamam dedim yaa yine telefoncuda halledecem işimi. şimdi sence 4.1.2 ye geri mi döneyim yoksa 4.3 de mi kalayim ben? ya da 4.4.2 nasıl acaba?bana hangisini tavsiye edersin??
neden donemiyoruz ki?zaten bir daha 4.1.2 dönemezsin 4.4.2 ye geçersen bu sefer 4.3 e dönemezsin ona göre davran en 4.1.2 dönemedim için custom 4.4.2 kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?