Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

bydadaloglu

Üye
Evet firmwaremı buldan buluncada zaten bulmuyor ilginç

KD1907

KD1907

Üye
Herşeyi bizden çalmış hırsızlar :D :D :D

bydadaloglu

Üye
Bence o pkanlanan ama nedense samsung tr tırt çıktı

bydadaloglu

Üye
Hatta dikkatimi çekiyor bir süredir note 2 lere güncelleme verilmiyor herhalde tüm dünyada bitti güncelleme bir tek biz kaldık gibi

furkann20

furkann20

Üye
İnşallah 4.1.2'de çok iyi olan ram yönetimini berbat ederek ram'in şişmesine sebep olmaz bu güncelleme, hayırlı olsun :)

Cruxman

Üye
Nasil yav ben guncelledim 1 ay olacak :D ama demedi demeyin sarjda sorun var 1.3gb a yakim ram yemeye basladi ne yapacam bilemiyorum ...

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Nasil yav ben guncelledim 1 ay olacak :D ama demedi demeyin sarjda sorun var 1.3gb a yakim ram yemeye basladi ne yapacam bilemiyorum ...
Bende sıkıntı yok şarjda şuan 45 saat oldu ve yüzde 42 şarj var hala :) ram de en fazla 1 gb oluyor :)

Cruxman

Üye
Bende sıkıntı yok şarjda şuan 45 saat oldu ve yüzde 42 şarj var hala :) ram de en fazla 1 gb oluyor :)
Allah allah internet acik mi mobil ve wifi birde orjinal sürüm degil mi ? Su root dedikleri sey degil?

Cruxman

Üye
Bende anlamadim arkadasibki nasil o kadar iyi durumda bende bilmek isterim :p

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

ve daha %34 şarj var bir saat sesli arama, 4 saat 40 dk ekran açık kalma ve yarım saat internet kullanımı da dahil :)

bydadaloglu

Üye
Sen nu room u yükler resetlemişmiyti telefonu

bydadaloglu

Üye
Anladım bende aynısını yaptom reset yok ama senin şarj verileri çok iyi

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Anladım bende aynısını yaptom reset yok ama senin şarj verileri çok iyi
profilime yazdığım gibi yapıyorum onun dışında extra bişi yapmıyorum. ama bu aralar neti telefondan pek kullanmıyorum sadece yarım saat girmişim orda da göründüğü gibi.

bydadaloglu

Üye
Bende net full

Takipçi Satın Al

Üst Alt