abdurrahmancam
Üye
28 aralık yazıyor Türkiye için ama yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkte note 2 icin android 4.3 surumunun ulke ulke gelme zamanlarini yaziyor.

28 aralık yazıyor Türkiye için ama yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkte note 2 icin android 4.3 surumunun ulke ulke gelme zamanlarini yaziyor.

Evet bişi anlamadım bu işten site kendi içinde çelişki yaşıyorEvet firmwaremı buldan buluncada zaten bulmuyor ilginç
Bende sıkıntı yok şarjda şuan 45 saat oldu ve yüzde 42 şarj var halaNasil yav ben guncelledim 1 ay olacakama demedi demeyin sarjda sorun var 1.3gb a yakim ram yemeye basladi ne yapacam bilemiyorum ...
ram de en fazla 1 gb oluyor 
Allah allah internet acik mi mobil ve wifi birde orjinal sürüm degil mi ? Su root dedikleri sey degil?Bende sıkıntı yok şarjda şuan 45 saat oldu ve yüzde 42 şarj var halaram de en fazla 1 gb oluyor
![]()
Yabacı versıuon mu yukledin nasil yani?Bende sıkıntı yok şarjda şuan 45 saat oldu ve yüzde 42 şarj var halaram de en fazla 1 gb oluyor
![]()
Almanya 4.3 yüklüYabacı versıuon mu yukledin nasil yani?

almanya 4.3 yüklü hatta 4.1.2 den 4.3 yüklerken bile reset yapmamıştım. Yani aylardır reset yapmadım telefonaSen nu room u yükler resetlemişmiyti telefonu
profilime yazdığım gibi yapıyorum onun dışında extra bişi yapmıyorum. ama bu aralar neti telefondan pek kullanmıyorum sadece yarım saat girmişim orda da göründüğü gibi.Anladım bende aynısını yaptom reset yok ama senin şarj verileri çok iyi
3G ve net çok şarj tüketiyor zaten o yüzden bende full net kullanınca fazla gitmiyorBende net fu ll