Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Sorma ya ne yaptigimi yaptiktan sonra anladim ama allahtan dış cam kırıldı dokunmatikte sorun yok
Sadece o dış camı değişmiyolar hacı herkeste yapmıyormuş onu garanti tüm ekranı değişir amoledle birlikte oda 400-500 lira arası. Telefonun garanti dışıysa bi tane orjinal bulup takacak usta birini bulman lazım.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Sadece o dış camı değişmiyolar hacı herkeste yapmıyormuş onu garanti tüm ekranı değişir amoledle birlikte oda 400-500 lira arası. Telefonun garanti dışıysa bi tane orjinal bulup takacak usta birini bulman lazım.
170 tl sadece dış cama degisimine yapan var yani

codblackops2

codblackops2

Üye
Garanti dışı olsa bile parasiyla yapmiyorlar mi ??

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Garanti dışı olsa bile parasiyla yapmiyorlar mi ??
Yaparlar parasıyla ama dış camı değişmiyorlar çünkü ben bu konuda görüştüm servisle tüm ekranı değişiyorlar sadece dış camı değişecek bazı usta telefoncuları bulmak lazım

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
BurakTura

BurakTura

Üye
Dün e posta atmıştım bugün cevabı gelmiş bunları yazmışlar ...
:sahan:

BurakTura

BurakTura

Üye
Anlamadığım konu şu o kadar ülkede hiç bir sorun olmadan çatır çatır güncelleme verdiler daha ne bekliyorlar merak ediyorum. hata olmasınmışmış ne hata kontrolüymüş be kaç aydır bi kontrol edemediler.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Anlamadığım konu şu o kadar ülkede hiç bir sorun olmadan çatır çatır güncelleme verdiler daha ne bekliyorlar merak ediyorum. hata olmasınmışmış ne hata kontrolüymüş be kaç aydır bi kontrol edemediler.
Şu an almanya 4.3 sürümü kurdum hata yok onlar hemen kontrol etmiş demekki

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Şu an almanya 4.3 sürümü kurdum hata yok onlar hemen kontrol etmiş demekki

Bence söyle birsey cok satilan bir ülkede zaten telefon satiliyo guncellmeyi son versek olur gibi düşünüyorlar olabilir, satılmaya bir ülkede de satılmiyo telefon guncellmeyi erken verelim belki pazar payı elde edebiliriz gibi düşüne bilirler

Takipçi Satın Al

Üst Alt