GrknYavas
Üye
Onu bunu bırak yelefonun ekranını kırdım güncelleme hic umrumda degıl suanvay beee![]()

Onu bunu bırak yelefonun ekranını kırdım güncelleme hic umrumda degıl suanvay beee![]()

Ne yaptın sen hacıOnu bunu bırak yelefonun ekranını kırdım güncelleme hic umrumda degıl suan![]()

Sorma ya ne yaptigimi yaptiktan sonra anladim ama allahtan dış cam kırıldı dokunmatikte sorun yokNe yaptın sen hacı![]()
Onu bunu bırak yelefonun ekranını kırdım güncelleme hic umrumda degıl suan![]()
gecmis olsunSağol yagecmis olsun

Sadece o dış camı değişmiyolar hacı herkeste yapmıyormuş onu garanti tüm ekranı değişir amoledle birlikte oda 400-500 lira arası. Telefonun garanti dışıysa bi tane orjinal bulup takacak usta birini bulman lazım.Sorma ya ne yaptigimi yaptiktan sonra anladim ama allahtan dış cam kırıldı dokunmatikte sorun yok
170 tl sadece dış cama degisimine yapan var yaniSadece o dış camı değişmiyolar hacı herkeste yapmıyormuş onu garanti tüm ekranı değişir amoledle birlikte oda 400-500 lira arası. Telefonun garanti dışıysa bi tane orjinal bulup takacak usta birini bulman lazım.
Garanti dışı olsa bile parasiyla yapmiyorlar mi ??Sadece o dış camı değişmiyolar hacı herkeste yapmıyormuş onu garanti tüm ekranı değişir amoledle birlikte oda 400-500 lira arası. Telefonun garanti dışıysa bi tane orjinal bulup takacak usta birini bulman lazım.
Yapıyorlar ya yapmada sıkıntı yok da siz siz olun telefon cebinize koyarken 2 kere bakın koydugunuz yereGaranti dışı olsa bile parasiyla yapmiyorlar mi ??

Nasil oldu yahu cok gecmis olsunYapıyorlar ya yapmada sıkıntı yok da siz siz olun telefon cebinize koyarken 2 kere bakın koydugunuz yere![]()
Cok sagol ,Cebime koyarken yarisi girmiş ayaga kalkınca cat düştü yere kaldirdigimda telefonu sag alt köşesi yoktu yaniNasil oldu yahu cok gecmis olsun

Sanssizlik işte ne denir kiCok sagol ,Cebime koyarken yarisi girmiş ayaga kalkınca cat düştü yere kaldirdigimda telefonu sag alt köşesi yoktu yani![]()
Kesinlikle yapacak birsey yokSanssizlik işte ne denir ki

Yaparlar parasıyla ama dış camı değişmiyorlar çünkü ben bu konuda görüştüm servisle tüm ekranı değişiyorlar sadece dış camı değişecek bazı usta telefoncuları bulmak lazımGaranti dışı olsa bile parasiyla yapmiyorlar mi ??
Herkese aynı mesajı göderiyorlar sanırım :rolleyes:Dün e posta atmıştım bugün cevabı gelmiş bunları yazmışlar ...
Dün e posta atmıştım bugün cevabı gelmiş bunları yazmışlar ...
Şu an almanya 4.3 sürümü kurdum hata yok onlar hemen kontrol etmiş demekkiAnlamadığım konu şu o kadar ülkede hiç bir sorun olmadan çatır çatır güncelleme verdiler daha ne bekliyorlar merak ediyorum. hata olmasınmışmış ne hata kontrolüymüş be kaç aydır bi kontrol edemediler.
Şu an almanya 4.3 sürümü kurdum hata yok onlar hemen kontrol etmiş demekki
Anlamadığım konu şu o kadar ülkede hiç bir sorun olmadan çatır çatır güncelleme verdiler daha ne bekliyorlar merak ediyorum. hata olmasınmışmış ne hata kontrolüymüş be kaç aydır bi kontrol edemediler.