abdurrahmancam
Üye
herhangibir uygulama yüklerken izinleri gösteren ekran burası bu da angry birds oyunu, yani bu oyunda uyku moduna girmeyi engellleeyebiliyiorOraya nasil girdin söyler misin![]()

herhangibir uygulama yüklerken izinleri gösteren ekran burası bu da angry birds oyunu, yani bu oyunda uyku moduna girmeyi engellleeyebiliyiorOraya nasil girdin söyler misin![]()

Hiç okumuyordum orayıneyse gereksizleri sildim kalsın şimdilik boyle..Teşekkürler
![]()
umarım düzelir sıkıntı kalmaz, ben birde arada bir bataryayı tamamen bitirip çıkarıyorum sonra şarja takıyorum
kilitleyin bu konuyu adminler ne note 2 ne s3 Türkiye güncellemesi çıkmamış insanları yaniltmayin !!!
Konu başlığı: Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladıkilitleyin bu konuyu adminler ne note 2 ne s3 Türkiye güncellemesi çıkmamış insanları yaniltmayin !!!
KesinlikleKonu başlığı: Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı
Konu başlığı Note 2 ve S3 için Türkiye 4.3 çıktı değil!
Çıkmış demedik ki oturdugunuz yerden uydurmayin o kişinin s3 u ithalat olduğu için oldu karışıklık sadece
uydurmuyorum uslubunuza dikkat ederseniz sevinirimÇıkmış demedik ki oturdugunuz yerden uydurmayin o kişinin s3 u ithalat olduğu için oldu karışıklık sadece
kelime oyunu yapmayalım arkadaşlar eminim foruma giren bir çok kisiyide yanlış yonlendiriyor bu konu resmi olarak ülkemizde başlamadı tabi yurtdışında yasamiyorsaniz..
uydurmuyorum uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim
gürkan bey kimin nerden katıldığı mühim değil isterseniz forumdan çıkıp tekrardan android genel bölümüne girin ne demek istedigimi anlarsınız her konuya girdigimde note 2 resmi olarak basladi yazısını görüp sevinerek giriyorum ama yok ya konu başlığını değiştirin yada konu kilitlensin kimseyi yanlışa yönlendirmemeniz daha iyi olur kanimcaBu konuda almanyadan katilan bile var hiç bir şekilde yanlış yönlendirme yapmıyoruz 6 bin kisi içinden bi siz çıkıp yanlış yönlendirme yapıyorsunuz diyosun varsa yardimci olabileceğimiz bi konu gel buyur sende katil böyle konu kilit falan yazmak nedir yani
Bu konuda almanyadan katilan bile var hiç bir şekilde yanlış yönlendirme yapmıyoruz 6 bin kisi içinden bi siz çıkıp yanlış yönlendirme yapıyorsunuz diyosun varsa yardimci olabileceğimiz bi konu gel buyur sende katil böyle konu kilit falan yazmak nedir yani
Teşekkürlerneyse bu konuya moderatorlerimiz karar verir... iyi forumlar.
büyük ihtimalle ocak sonuna Türkiye ye ancak gelir samsung Türkiye nin satış politikasindan kaynaklı s3 note 2 den önce alabilir malum note 3 ün satışlarını dusurmemek için. bu arada kırılan olduysa affola konu başlığı Türkiye gelmiş gibi çağrışım yapiyor neyse (:Yalniz telefondan sayabildigim kadariyla daha güncelleme almayan yaklaşık 84 ülke var
büyük ihtimalle ocak sonuna Türkiye ye ancak gelir samsung Türkiye nin satış politikasindan kaynaklı s3 note 2 den önce alabilir malum note 3 ün satışlarını dusurmemek için. bu arada kırılan olduysa affola konu başlığı Türkiye gelmiş gibi çağrışım yapiyor neyse (:
ne olursa olsun adamlar oynunu iyi oynuyolar umutla yatinlari bekliyoruz belki yarin gelir umudu ile