Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
Hiç okumuyordum orayı :D neyse gereksizleri sildim kalsın şimdilik boyle..Teşekkürler :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Hiç okumuyordum orayı :D neyse gereksizleri sildim kalsın şimdilik boyle..Teşekkürler :)
:oke: umarım düzelir sıkıntı kalmaz, ben birde arada bir bataryayı tamamen bitirip çıkarıyorum sonra şarja takıyorum:D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
apex2121

apex2121

Üye
kilitleyin bu konuyu adminler ne note 2 ne s3 Türkiye güncellemesi çıkmamış insanları yaniltmayin !!!

GrknYavas

GrknYavas

Üye
kilitleyin bu konuyu adminler ne note 2 ne s3 Türkiye güncellemesi çıkmamış insanları yaniltmayin !!!

Çıkmış demedik ki oturdugunuz yerden uydurmayin o kişinin s3 u ithalat olduğu için oldu karışıklık sadece

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Konu başlığı: Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı
Konu başlığı Note 2 ve S3 için Türkiye 4.3 çıktı değil!

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam ve GrknYavas
apex2121

apex2121

Üye
kelime oyunu yapmayalım arkadaşlar eminim foruma giren bir çok kisiyide yanlış yonlendiriyor bu konu resmi olarak ülkemizde başlamadı tabi yurtdışında yasamiyorsaniz..
Çıkmış demedik ki oturdugunuz yerden uydurmayin o kişinin s3 u ithalat olduğu için oldu karışıklık sadece
uydurmuyorum uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim

GrknYavas

GrknYavas

Üye
kelime oyunu yapmayalım arkadaşlar eminim foruma giren bir çok kisiyide yanlış yonlendiriyor bu konu resmi olarak ülkemizde başlamadı tabi yurtdışında yasamiyorsaniz..

uydurmuyorum uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim

Bu konuda almanyadan katilan bile var hiç bir şekilde yanlış yönlendirme yapmıyoruz 6 bin kisi içinden bi siz çıkıp yanlış yönlendirme yapıyorsunuz diyosun varsa yardimci olabileceğimiz bi konu gel buyur sende katil böyle konu kilit falan yazmak nedir yani

apex2121

apex2121

Üye
Bu konuda almanyadan katilan bile var hiç bir şekilde yanlış yönlendirme yapmıyoruz 6 bin kisi içinden bi siz çıkıp yanlış yönlendirme yapıyorsunuz diyosun varsa yardimci olabileceğimiz bi konu gel buyur sende katil böyle konu kilit falan yazmak nedir yani
gürkan bey kimin nerden katıldığı mühim değil isterseniz forumdan çıkıp tekrardan android genel bölümüne girin ne demek istedigimi anlarsınız her konuya girdigimde note 2 resmi olarak basladi yazısını görüp sevinerek giriyorum ama yok ya konu başlığını değiştirin yada konu kilitlensin kimseyi yanlışa yönlendirmemeniz daha iyi olur kanimca

GrknYavas

GrknYavas

Üye

Konu başlığına baktığım zaman ben hic yanlis anlamiyorum neden se samsung 4.3 u yavas yavaş vermeye basladi gibi bir sonuç cıkartıyorum daha fazla bu konuyu uzatıp gercekten konunun dışına cıkmıyacagım siz şikayetinizi dile getirdiniz mi bunu da herkes gördü mu konuyu da tartıştık mi sorun yok bence

apex2121

apex2121

Üye
neyse bu konuya moderatorlerimiz karar verir... iyi forumlar.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Yalniz telefondan sayabildigim kadariyla daha güncelleme almayan yaklaşık 84 ülke var

apex2121

apex2121

Üye
Yalniz telefondan sayabildigim kadariyla daha güncelleme almayan yaklaşık 84 ülke var
büyük ihtimalle ocak sonuna Türkiye ye ancak gelir samsung Türkiye nin satış politikasindan kaynaklı s3 note 2 den önce alabilir malum note 3 ün satışlarını dusurmemek için. bu arada kırılan olduysa affola konu başlığı Türkiye gelmiş gibi çağrışım yapiyor neyse (:

GrknYavas

GrknYavas

Üye
büyük ihtimalle ocak sonuna Türkiye ye ancak gelir samsung Türkiye nin satış politikasindan kaynaklı s3 note 2 den önce alabilir malum note 3 ün satışlarını dusurmemek için. bu arada kırılan olduysa affola konu başlığı Türkiye gelmiş gibi çağrışım yapiyor neyse (:

Amacımız dostluk ortaminda samsunga sitemde bulunmak :) ne olursa olsun adamlar oynunu iyi oynuyolar umutla yatinlari bekliyoruz belki yarin gelir umudu ile

• Beğen
Tepkiler: apex2121
apex2121

apex2121

Üye
aynen forumda hala fikirlerini birbirini incitmeden aktarabilecek kişileri görünce seviniyorum :) bu arada sammobile linki var mı hangi ülkelerin yayinlaniyor girdimde bulamadım.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Buyur

• Beğen
Tepkiler: apex2121
GrknYavas

GrknYavas

Üye
Yine 2 ulkeye verildi bugün bize yine yok

BurakTura

BurakTura

Üye
ismini hic duymadigim ulkelere verilmis.

Takipçi Satın Al

Üst Alt