Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

bydadaloglu

Üye
Doğrudur nasıl ols biz Nijerya dan da geride olduğumuz için

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

N. O. T. E. 2

Üye
Doğrudur nasıl ols biz Nijerya dan da geride olduğumuz için
samsung telefonların en pahalı satılan ulkelerınden ve en cok kullanan ulkelerınden biriyiz. İlk bize gelmesi lazım bu güncellemelerin, tamam ilk göndermiyorsun niye en sona atıyon :D

irenekruger

irenekruger

Üye
Belki bugun yarin verirler note tablet icin vermişler gunceli

docg

Üye
Ben orjinal olarak bekliyorum romdan anlasam her türlü başımızın çaresine bakardık ama malesef

bydadaloglu

Üye
Valla ben bugün dayanamadım almanya için verilen romu attım. Bir dorun yok çatır çatır çalışıyor

N. O. T. E. 2

Üye
test sürüm kullandıysan gördüklerin kadar işte note 3 özelliği s4 özelliği yok :)
helal olsun iyi konuşmussun dostum bu adam bildiğini söylemiyor gibi geldi bana, kovırıyor.sanki devlet sırrı :D hayırlısı ya beklemekten başka caremiz yok bilsem Almanya surumunu kurmayı 1dkka dahi beklememde...işte :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
helal olsun iyi konuşmussun dostum bu adam bildiğini söylemiyor gibi geldi bana, kovırıyor.sanki devlet sırrı :D hayırlısı ya beklemekten başka caremiz yok bilsem Almanya surumunu kurmayı 1dkka dahi beklememde...işte :)
Çok zor değil kurması aslında

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
zor değildirde yalnış blr sey yaparım telefon ucar felan korkum o :d
2 önemli nokta var bir doğru yazılım indirmek ikinci de yazılım kurulurken usb nin çıkmaması onun dışında tek dosya var onu odinde pda ya yerleştirip teli dowload modunda başlatıp start vermek :-)

N. O. T. E. 2

Üye
2 önemli nokta var bir doğru yazılım indirmek ikinci de yazılım kurulurken usb nin çıkmaması onun dışında tek dosya var onu odinde pda ya yerleştirip teli dowload modunda başlatıp start vermek :-)
basitmişte görmedi mi olmuyor :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın videolu anlatımlar mevcuttur birsürü :D
Almanya versiyonu kullanan sendin herhalde nasıl gidiyor ? :D
Şimdi göz gezdirdimde avrupada en güncel versiyon İspanyanın:
(PDA: N7100XXUEMK9/CSC: N7100OXXEMK4/MODEM: N7100XXUEMJ9)
Genel olarak en güncel versiyonda Hindistana ait:
(PDA: N7100DDUEML4/CSC: N7100ODDEML2/MODEM: N7100DDEMK1)

Ditto romdan memnunum her yönüyle fakat şarjı çabuk tüketiyor şu hindistan sürümünü birazdan kurup deneyeyim diyorum :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Almanya versiyonu kullanan sendin herhalde nasıl gidiyor ? :D
Şimdi göz gezdirdimde avrupada en güncel versiyon İspanyanın:
(PDA: N7100XXUEMK9/CSC: N7100OXXEMK4/MODEM: N7100XXUEMJ9)
Genel olarak en güncel versiyonda Hindistana ait:
(PDA: N7100DDUEML4/CSC: N7100ODDEML2/MODEM: N7100DDEMK1)

Ditto romdan memnunum her yönüyle fakat şarjı çabuk tüketiyor şu hindistan sürümünü birazdan kurup deneyeyim diyorum :D
Hindistan sürümünde kilit vardı galiba :) şarj gayet iyi bu sürümde gayet iyi gidiyor :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Almanya romunu kurmama ragmen csc hala birlesik arap devletlerini gosteriyor bu ne saçma sey yahu :hmmm

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Almanya romunu kurmama ragmen csc hala birlesik arap devletlerini gosteriyor bu ne saçma sey yahu :hmmm
o csc ile alakalı :D öncelikle türkiyeye ait bir rom kurman sonra root etmen sonra csc changer ile csc yi TUR yapman gerek ondan sonra istediğin romu kur :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt