N. O. T. E. 2
Üye
ne kadar mail atarsan at boşa adamların aklında bir gün var o gün verecekler güncellemeyiValla be bu sağlam bi mail attım bakalım dönüş nasıl olacak
ne kadar mail atarsan at boşa adamların aklında bir gün var o gün verecekler güncellemeyiValla be bu sağlam bi mail attım bakalım dönüş nasıl olacak
samsung telefonların en pahalı satılan ulkelerınden ve en cok kullanan ulkelerınden biriyiz. İlk bize gelmesi lazım bu güncellemelerin, tamam ilk göndermiyorsun niye en sona atıyonDoğrudur nasıl ols biz Nijerya dan da geride olduğumuz için

note 3 ten farkları neler gorunuste veya s4 ten ?Valla ben bugün dayanamadım almanya için verilen romu attım. Bir dorun yok çatır çatır çalışıyor
test sürüm kullandıysan gördüklerin kadar işte note 3 özelliği s4 özelliği yoknote 3 ten farkları neler gorunuste veya s4 ten ?

helal olsun iyi konuşmussun dostum bu adam bildiğini söylemiyor gibi geldi bana, kovırıyor.sanki devlet sırrıtest sürüm kullandıysan gördüklerin kadar işte note 3 özelliği s4 özelliği yok![]()
hayırlısı ya beklemekten başka caremiz yok bilsem Almanya surumunu kurmayı 1dkka dahi beklememde...işte 
Çok zor değil kurması aslındahelal olsun iyi konuşmussun dostum bu adam bildiğini söylemiyor gibi geldi bana, kovırıyor.sanki devlet sırrıhayırlısı ya beklemekten başka caremiz yok bilsem Almanya surumunu kurmayı 1dkka dahi beklememde...işte
![]()
zor değildirde yalnış blr sey yaparım telefon ucar felan korkum o :dÇok zor değil kurması aslında
2 önemli nokta var bir doğru yazılım indirmek ikinci de yazılım kurulurken usb nin çıkmaması onun dışında tek dosya var onu odinde pda ya yerleştirip teli dowload modunda başlatıp start vermek :-)zor değildirde yalnış blr sey yaparım telefon ucar felan korkum o :d
basitmişte görmedi mi olmuyor2 önemli nokta var bir doğru yazılım indirmek ikinci de yazılım kurulurken usb nin çıkmaması onun dışında tek dosya var onu odinde pda ya yerleştirip teli dowload modunda başlatıp start vermek :-)

Haklısın videolu anlatımlar mevcuttur birsürübasitmişte görmedi mi olmuyor![]()

Almanya versiyonu kullanan sendin herhalde nasıl gidiyor ?Haklısın videolu anlatımlar mevcuttur birsürü![]()

Hindistan sürümünde kilit vardı galibaAlmanya versiyonu kullanan sendin herhalde nasıl gidiyor ?
Şimdi göz gezdirdimde avrupada en güncel versiyon İspanyanın:
(PDA: N7100XXUEMK9/CSC: N7100OXXEMK4/MODEM: N7100XXUEMJ9)
Genel olarak en güncel versiyonda Hindistana ait:
(PDA: N7100DDUEML4/CSC: N7100ODDEML2/MODEM: N7100DDEMK1)
Ditto romdan memnunum her yönüyle fakat şarjı çabuk tüketiyor şu hindistan sürümünü birazdan kurup deneyeyim diyorum![]()
şarj gayet iyi bu sürümde gayet iyi gidiyor 
kilit derken?Hindistan sürümünde kilit vardı galibaşarj gayet iyi bu sürümde gayet iyi gidiyor
![]()
ben bu stock romun knoxsuz rootlu deodexed olanını kuracam ama 
Bölge kilidi varmış ama dediğin sürümü bilmiyorumkilit derken?ben bu stock romun knoxsuz rootlu deodexed olanını kuracam ama
![]()

o csc ile alakalıAlmanya romunu kurmama ragmen csc hala birlesik arap devletlerini gosteriyor bu ne saçma sey yahu![]()
öncelikle türkiyeye ait bir rom kurman sonra root etmen sonra csc changer ile csc yi TUR yapman gerek ondan sonra istediğin romu kur