GrknYavas
Üye
Yüklemeden Wipe yapmam lazım mı sorun olur mu yoksa format atıp öyle mi kurayım
yap yap sonra bazı sorumlar cıkabılıyo
Yüklemeden Wipe yapmam lazım mı sorun olur mu yoksa format atıp öyle mi kurayım
Şimdi akşam akşam birsürü uygulama kurmak filan gerekecek sabah tam olur

ha bu arada yaptiginiz yanlisliklar sonucu birsey olursa telefona sorumluluk kabuk etmiyorum.bende sıkıntı olmadi..
Ben yukledim arkadaslar ..yukleyebilirsiniz bende hicbir sıkıntı yapmadi cok sukur.tum note 3 ozellikleri gelmedi tabii ama bunlar bana yeterde artar.yani gonul rahatligiyla indirebilirsiniz almanya romunuha bu arada yaptiginiz yanlisliklar sonucu birsey olursa telefona sorumluluk kabuk etmiyorum.bende sıkıntı olmadi..
![]()

Yok dostum sim ile hafiza kartini cikardim odinden flashladim.baslangicta bi 5 dk bekletti ve güncellemeden onceki butun uygulamalarimi tekrar optimize ederek yuklediŞimdi akşam akşam birsürü uygulama kurmak filan gerekecek sabah tam olur![]()

Yok dostum sim ile hafiza kartini cikardim odinden flashladim.baslangicta bi 5 dk bekletti ve güncellemeden onceki butun uygulamalarimi tekrar optimize ederek yukledi![]()

Son 15 dkdir kurcaliyorum..wifi felan acik sekilde..gene 3 dakika küsürde 1 kademe düşüyor.sanki azcik bir iyilesme olmus..yarin aksama kadar kesin bir cevap veririm bekleme modunda nasil felan diyeSarj olayını da bızımla paylasırsan super olur fu ll doldur ve %5 e kadar falan bıtırmeye calıs bakalım sarj durumu nedır ogrenelım wifi ve sekronızasyon acık olsun hep![]()

Son 15 dkdir kurcaliyorum..wifi felan acik sekilde..gene 3 dakika küsürde 1 kademe düşüyor.sanki azcik bir iyilesme olmus..yarin aksama kadar kesin bir cevap veririm bekleme modunda nasil felan diye![]()

Dedigim gibi.sarj olayinda daha hizli bitmesi gibi bir durum yok.daha iyi gidiyor sanki 4.3 ileBeklıyoruz![]()
Wipe yada format attın mi yoksa direk kurdun mu sim ve hafıza kartını çıkarıpDedigim gibi.sarj olayinda daha hizli bitmesi gibi bir durum yok.daha iyi gidiyor sanki 4.3 ile
4.3u atmadan once ve sonra da wipe islemi vs yapmadimWipe yada format attın mi yoksa direk kurdun mu sim ve hafıza kartını çıkarıp
Dedigim gibi.sarj olayinda daha hizli bitmesi gibi bir durum yok.daha iyi gidiyor sanki 4.3 ile
Wipe yada format attın mi yoksa direk kurdun mu sim ve hafıza kartını çıkarıp
Nolur nolmaz diye cikardim benErman Hoca çok biliyo nedense boş knuşuo...Galatasarayın Penaltılarına nie laf yapmıyo

Tamamdir sağolasın4.3u atmadan once ve sonra da wipe islemi vs yapmadim
yarın bende kurar bilgi veririm 
Ben nasil bir mesaja alıntı yapmisim yav ??Nolur nolmaz diye cikardim ben![]()
Erman Hoca çok biliyo nedense boş knuşuo...Galatasarayın Penaltılarına nie laf yapmıyo![]()
alıntıya bak 
Tapatalk magduru oldum..o yorum oraya nerden geldi merak ediyorum saatlerdir bu konuya bakiyorumKonu amacını fazlasıyla karsıladıgını dusunuyorum herkese cok tesekkurler boyle muhabbet etmek cok guzel oluyo klavyenıze saglık
Harıkasın onu nerden buldun yavfalıntıya bak
![]()

Tapatalk magduru oldum..o yorum oraya nerden geldi merak ediyorum saatlerdir bu konuya bakiyorum![]()
cekemıyo muhabbetı 

Hic ugrasadim yokOdinle flash atarken sim kartı ve hafıza kartı çıkarmaya gerek yok.
İkincisi wipesiz üstüne kurabilirsiniz evet ama 4.1.x den 4.3 sürümüne geçiş yaptığınız için bazı uygulamalar hata verebilir, tutarsız bazı şeyler olabilir bu yüzden wipe yapmak veya sıfırlamak temiz bir kurulum yapmak her zaman için iyidir![]()
sorun olursa atarım