Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
Ben yukledim arkadaslar ..yukleyebilirsiniz bende hicbir sıkıntı yapmadi cok sukur.tum note 3 ozellikleri gelmedi tabii ama bunlar bana yeterde artar.yani gonul rahatligiyla indirebilirsiniz almanya romunu :)ha bu arada yaptiginiz yanlisliklar sonucu birsey olursa telefona sorumluluk kabuk etmiyorum.bende sıkıntı olmadi..:D

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
GrknYavas

GrknYavas

Üye
Ben yukledim arkadaslar ..yukleyebilirsiniz bende hicbir sıkıntı yapmadi cok sukur.tum note 3 ozellikleri gelmedi tabii ama bunlar bana yeterde artar.yani gonul rahatligiyla indirebilirsiniz almanya romunu :)ha bu arada yaptiginiz yanlisliklar sonucu birsey olursa telefona sorumluluk kabuk etmiyorum.bende sıkıntı olmadi..:D

Sarj olayını da bızımla paylasırsan super olur full doldur ve %5 e kadar falan bıtırmeye calıs bakalım sarj durumu nedır ogrenelım wifi ve sekronızasyon acık olsun hep :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
Şimdi akşam akşam birsürü uygulama kurmak filan gerekecek sabah tam olur :D
Yok dostum sim ile hafiza kartini cikardim odinden flashladim.baslangicta bi 5 dk bekletti ve güncellemeden onceki butun uygulamalarimi tekrar optimize ederek yukledi :)

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
GrknYavas

GrknYavas

Üye
  • Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Sarj olayını da bızımla paylasırsan super olur fu ll doldur ve %5 e kadar falan bıtırmeye calıs bakalım sarj durumu nedır ogrenelım wifi ve sekronızasyon acık olsun hep :)
Son 15 dkdir kurcaliyorum..wifi felan acik sekilde..gene 3 dakika küsürde 1 kademe düşüyor.sanki azcik bir iyilesme olmus..yarin aksama kadar kesin bir cevap veririm bekleme modunda nasil felan diye :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Son 15 dkdir kurcaliyorum..wifi felan acik sekilde..gene 3 dakika küsürde 1 kademe düşüyor.sanki azcik bir iyilesme olmus..yarin aksama kadar kesin bir cevap veririm bekleme modunda nasil felan diye :)

Beklıyoruz :)

• Beğen
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
  • Beğen
GrknYavas

GrknYavas

Üye
Konu amacını fazlasıyla karsıladıgını dusunuyorum herkese cok tesekkurler boyle muhabbet etmek cok guzel oluyo klavyenıze saglık
Erman Hoca çok biliyo nedense boş knuşuo...Galatasarayın Penaltılarına nie laf yapmıyo :@

Harıkasın onu nerden buldun yavf :D alıntıya bak :D

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Konu amacını fazlasıyla karsıladıgını dusunuyorum herkese cok tesekkurler boyle muhabbet etmek cok guzel oluyo klavyenıze saglık

Harıkasın onu nerden buldun yavf :D alıntıya bak :D
Tapatalk magduru oldum..o yorum oraya nerden geldi merak ediyorum saatlerdir bu konuya bakiyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Odinle flash atarken sim kartı ve hafıza kartı çıkarmaya gerek yok.
İkincisi wipesiz üstüne kurabilirsiniz evet ama 4.1.x den 4.3 sürümüne geçiş yaptığınız için bazı uygulamalar hata verebilir, tutarsız bazı şeyler olabilir bu yüzden wipe yapmak veya sıfırlamak temiz bir kurulum yapmak her zaman için iyidir :)

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam, GrknYavas ve codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
Odinle flash atarken sim kartı ve hafıza kartı çıkarmaya gerek yok.
İkincisi wipesiz üstüne kurabilirsiniz evet ama 4.1.x den 4.3 sürümüne geçiş yaptığınız için bazı uygulamalar hata verebilir, tutarsız bazı şeyler olabilir bu yüzden wipe yapmak veya sıfırlamak temiz bir kurulum yapmak her zaman için iyidir :)
Hic ugrasadim yok :( sorun olursa atarım :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt