Umarım 2 gün içinde çıkar :rolleyes:sitesinde 23 December tarihinde {yani bugun} 30 tane ülkeye güncelleme cıkmış türkiye hala 4.1.2
s3 kullanıyorum cılkı çıkana kadar kullanırım ama sonra eğer ben samsungun bi daha yüzüne bakarsam sqsnler beni![]()
sonucta yıne ıyı telefonu samsung yapıyovallahi ayar oldum çıktı çıkıyor çıkacako kadar da agar konusmaya gerek yok![]()
sonucta yıne ıyı telefonu samsung yapıyo
Düşünsenize 4.3 erteleniyor 4.4 kitkat vereceğiz diye samsung açıklama yapıyor millet eylem yapar 
vallahi ayar oldum çıktı çıkıyor çıkacakDüşünsenize 4.3 erteleniyor 4.4 kitkat vereceğiz diye samsung açıklama yapıyor millet eylem yapar
![]()

ama gerçekten şaka bi yana samsung çok iyi bi teknoloji yapar kasa kalitesini duzeltir stabiliteyi sağlar samsung almayı düşünürüm göz boyama özelliklerle milleti kandiriyor. telefonu degismeyi dusunursem ilk bakacağım model xperia z1...

ios stabilitesi sony kasası samsung donanımı bi cihaz çıkarsa haber ederimOyle bı telefon cıkartırsa banada haber vermeyı untmayın ha![]()
tadindan yenmezOoo çok iyi hadi hayırlı olsunTürkiye ustam,
755 MB şimd tekrar baktm, demek ki herkese gelmeye başlayacak yavaş yavaş.

Aynen şimdi bende baktım hala 4.1.2 desammobilede ülkelerin çoğunu kontrol ettim hepsine 4.3 verilmiş türkiyeye baktım hala 4.1.2 tee
türkiyenin yanında tunus vardı yanlışlıkla onu seçtim ona bile 4.3 verilmiş türkiyeyi seçtim 4.1.2Aynen şimdi bende baktım hala 4.1.2 de
afrika bile 4.3 almış afrika
auzhauzauzahzuzhauzh ulan yaaHahah ya ben suna şaşırdım Trinidad tobacco diye o kadar küçük bir ülke var ki ona verilmis ama bize yok hemde baya once verildi saka gibitürkiyenin yanında tunus vardı yanlışlıkla onu seçtim ona bile 4.3 verilmiş türkiyeyi seçtim 4.1.2![]()
Dur bak sımdı icime kurt dustu gelmesi birsey degıl bide stabil olmaz bataryayı cok ceker bazı hatalar olur daha cok cıldırırız bızım ıcın sorun olmaz baska rom yukler gecerız de bılmeyen ıcın zor olur gec gelsın ama en guzelı hatasızı da bızım kı olsun arkadaslar