Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

apex2121

apex2121

Üye
s3 kullanıyorum cılkı çıkana kadar kullanırım ama sonra eğer ben samsungun bi daha yüzüne bakarsam sqsnler beni :D

• Beğen
Tepkiler: BurakTura

GrknYavas

GrknYavas

Üye
s3 kullanıyorum cılkı çıkana kadar kullanırım ama sonra eğer ben samsungun bi daha yüzüne bakarsam sqsnler beni :D

o kadar da agar konusmaya gerek yok :D :D sonucta yıne ıyı telefonu samsung yapıyo

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
apex2121

apex2121

Üye
o kadar da agar konusmaya gerek yok :D :D sonucta yıne ıyı telefonu samsung yapıyo
vallahi ayar oldum çıktı çıkıyor çıkacak :D Düşünsenize 4.3 erteleniyor 4.4 kitkat vereceğiz diye samsung açıklama yapıyor millet eylem yapar :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
vallahi ayar oldum çıktı çıkıyor çıkacak :D Düşünsenize 4.3 erteleniyor 4.4 kitkat vereceğiz diye samsung açıklama yapıyor millet eylem yapar :D

ben sonuna kadar destek verırım valla :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ben samsungun ülke ülke dağılım yapmasını hala anlamış değilim çıkar güncellemeni bütün dünyaya aynı anda ver. Bi sürüm çıkıyor bazı ülkeler aynı sürümü kullanırken diğerleri yeni sürüm kullanıyor öyle işmi olur büyük ayrımcılık.

apex2121

apex2121

Üye
ama gerçekten şaka bi yana samsung çok iyi bi teknoloji yapar kasa kalitesini duzeltir stabiliteyi sağlar samsung almayı düşünürüm göz boyama özelliklerle milleti kandiriyor. telefonu degismeyi dusunursem ilk bakacağım model xperia z1...

GrknYavas

GrknYavas

Üye
ama gerçekten şaka bi yana samsung çok iyi bi teknoloji yapar kasa kalitesini duzeltir stabiliteyi sağlar samsung almayı düşünürüm göz boyama özelliklerle milleti kandiriyor. telefonu degismeyi dusunursem ilk bakacağım model xperia z1...

Oyle bı telefon cıkartırsa banada haber vermeyı untmayın ha :D

apex2121

apex2121

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GrknYavas
irenekruger

irenekruger

Üye
Neden bu kadar kıvrandırıyor samsung anlamadım. Millet aya çıkıyor ....

ferit.61

ferit.61

Üye
Arkadaşlar,
Şu an 700 küsür MB lık bir güncelleme gedi, wifi şansım olmadığı için sadece mobil veriden kontrol ettim şimdilik.
Sizde kontrol edebilirsiniz.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Cihazınız Türkiye den alınma mı daha gelmedi ki :confused:

ferit.61

ferit.61

Üye
Türkiye ustam,
755 MB şimd tekrar baktm, demek ki herkese gelmeye başlayacak yavaş yavaş.

• Beğen
ferit.61

ferit.61

Üye
:alkisHepimize İnşallah

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
sammobilede ülkelerin çoğunu kontrol ettim hepsine 4.3 verilmiş türkiyeye baktım hala 4.1.2 tee

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Aynen şimdi bende baktım hala 4.1.2 de
türkiyenin yanında tunus vardı yanlışlıkla onu seçtim ona bile 4.3 verilmiş türkiyeyi seçtim 4.1.2 :Dafrika bile 4.3 almış afrika :D auzhauzauzahzuzhauzh ulan yaa

GrknYavas

GrknYavas

Üye
türkiyenin yanında tunus vardı yanlışlıkla onu seçtim ona bile 4.3 verilmiş türkiyeyi seçtim 4.1.2 :D
Hahah ya ben suna şaşırdım Trinidad tobacco diye o kadar küçük bir ülke var ki ona verilmis ama bize yok hemde baya once verildi saka gibi :DDur bak sımdı icime kurt dustu gelmesi birsey degıl bide stabil olmaz bataryayı cok ceker bazı hatalar olur daha cok cıldırırız bızım ıcın sorun olmaz baska rom yukler gecerız de bılmeyen ıcın zor olur gec gelsın ama en guzelı hatasızı da bızım kı olsun arkadaslar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
ama öyle olmayacak işte ya mk9 ya ml3 zaten çıkmış olanlardan gelecek görürsün sadece en son alan olacaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt