Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Bu arada v3.1 i yüklemeyin.Birkaç hata var.V3 e geri döndüm düzeltilene kadar.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Uydurma leyn :D Note 2 de korumalı eMMC bölümü yok istediği zaman bootloader dahil downgrade yapabilir

Bi zahmet anlatsana şunu arkadaşa kaç gündür yazıyor bana bende anlamadım :D Ben gırgır geçtim biraz :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Bi zahmet anlatsana şunu arkadaşa kaç gündür yazıyor bana bende anlamadım :D Ben gırgır geçtim biraz :D

Uydurma leyn :D Note 2 de korumalı eMMC bölümü yok istediği zaman bootloader dahil downgrade yapabilir

Can cekisiyorum burda valla artik ya olmuyo olmuyor ne yapsam olmuyo bi gel el atsan N.A.W.Y ya :( :)
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..
<ID:0/005> Firmware update start..
<ID:0/005> sboot.bin
<ID:0/005> NAND Write Start!!
<ID:0/005> FAIL!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/005> Removed!!
bu hatauı auto rebot ve F.reset time secılıyken verıyo
Re-Parttion ve F.reset time secılıyken daha farklı bır hata verıyo
olsa olmuyo ıste telefonun ekran goruntusunu de atacagım

Son düzenleme:
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Knox warranty void ve ap swrey bende görünmüyordu 4.3 kullanırken warranty bi kere görmüştüm 0 dı bende ama diğerini ilk defa gördüm. Sen knox ve bootloaderi kaldırıp o şekilde 4.1.2 ye dönmeyi denesene kardeş. dr.ketan'ın paylaştığı mg1 sürümü vardı o konuyu bi incele ve yap.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
ya ben baktım onun konularına ama hıc bırsey anlamıyorum . ben knox u kaldırdım zaten ditto Note 3 kullanıyorum yanı yok gercekten hıc bırseykılde olmyo xda formu okuya ya ıngılızcem gelıstı valla ama sorunun cozumu yok ben xda da bır kac yerde de gordum bu sorunun aynısını yok yanı sorunun cozumu :D insallah Canakkalede karsılasırız N.A.W.Y :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
iyide bende dn3 rom kullanırken bu sendeki ibareler bende yoktu ama ben hiç saf stock 4.3 kurmadım :D hiç olmadı kendine düzgün bi 4.3 romu bulup kullan unut 4.1.2 yi :) knox çıkarılmış stock 4.3 olabilir ditto note 3 rom olabilir sen seç

GrknYavas

GrknYavas

Üye
iyide bende dn3 rom kullanırken bu sendeki ibareler bende yoktu ama ben hiç saf stock 4.3 kurmadım :D hiç olmadı kendine düzgün bi 4.3 romu bulup kullan unut 4.1.2 yi :) knox çıkarılmış stock 4.3 olabilir ditto note 3 rom olabilir sen seç

bence sen ılk once stock rom kur sonra root yapma calıs sonra orası knox 1 olsun sonra gerı donmeye calıs :D ben sorumun cozumunu bılıyorum da nawy cevap vermıyo kı :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
bence sen ılk once stock rom kur sonra root yapma calıs sonra orası knox 1 olsun sonra gerı donmeye calıs :D ben sorumun cozumunu bılıyorum da nawy cevap vermıyo kı :D

işte sıkıntı orda ben stock 4.3 kurmam :D kurarsamda türkiye romu geldiğinde belki :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
sorunumun çözümünü biliyorum diyosun peki neden yapmıyosun?

GrknYavas

GrknYavas

Üye
sorunumun çözümünü biliyorum diyosun peki neden yapmıyosun?

Sorunun cozumu bılıyorum nawy ıle bulussak nawy yapsa bu yanı :D benım acımdan bı cozum yok yanı ben ımkansız dıye bakıyorum suan bu donme ısıne

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ahahaha :D google gibisi yok kullanmayı bilene :) knox sayacı nasıl sıfırlanır, bootloader nasıl kaldırılır ve sonra 4.1.2 ye nasıl dönülür iyi araştır mutlak bir sonuca ulaşırsın :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Ahahaha :D google gibisi yok kullanmayı bilene :) knox sayacı nasıl sıfırlanır, bootloader nasıl kaldırılır ve sonra 4.1.2 ye nasıl dönülür iyi araştır mutlak bir sonuca ulaşırsın :)

Ben ulasmak icin calısıyorum ama o bana ulasmak ıstemıyo valla cıldıracam :D

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Country/Carrier Date Version PDA Kies
United Kingdom 2013 December 4.3 N7100XXUEMK9
France 2013 December 4.3 N7100XXUEMK8
Hungary 2013 December 4.3 N7100XXUEMK9
Nordic countries 2013 December 4.3 N7100XXUEMK9
Slovenia 2013 December 4.3 N7100XXUEMK9
Poland 2013 December 4.3 N7100XXUEMK9
Germany 2013 December 4.3 N7100XXUEMK9
Netherlands 2013 December 4.3 N7100XXUEMK9

Avrupa versiyonları gelmiş Türkiye sürümünün gelmeside an meselesi olabilir beyler

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
GrknYavas

GrknYavas

Üye
Insallah çabuk gelir :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
xparissx

xparissx

Üye
Bugun sabah 10.30 da almanyadan guncelleme yaptim

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Durum nasıl peki kullanim falan

BurakTura

BurakTura

Üye
haydi bakalim beklemedeyiz hala :)

xparissx

xparissx

Üye
Ilk baslarda hafif takilma yapti reset atinca toparladi eskisi ile fark goremedim serilik olarak ayni simgeler degismis bi kac hayalet mod felan gelmis kamerada degisijlik goremedim kisacasi farklilik hissedemedim ben

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Ilk baslarda hafif takilma yapti reset atinca toparladi eskisi ile fark goremedim serilik olarak ayni simgeler degismis bi kac hayalet mod felan gelmis kamerada degisijlik goremedim kisacasi farklilik hissedemedim ben

Peki sarj nasıl

Takipçi Satın Al

Üst Alt