Uydurma leynNote 2 de korumalı eMMC bölümü yok istediği zaman bootloader dahil downgrade yapabilir
Ben gırgır geçtim biraz 
Bi zahmet anlatsana şunu arkadaşa kaç gündür yazıyor bana bende anlamadımBen gırgır geçtim biraz
![]()
Uydurma leynNote 2 de korumalı eMMC bölümü yok istediği zaman bootloader dahil downgrade yapabilir
bu hatauı auto rebot ve F.reset time secılıyken verıyo<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..
<ID:0/005> Firmware update start..
<ID:0/005> sboot.bin
<ID:0/005> NAND Write Start!!
<ID:0/005> FAIL!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/005> Removed!!
insallah Canakkalede karsılasırız N.A.W.Y 
iyide bende dn3 rom kullanırken bu sendeki ibareler bende yoktu ama ben hiç saf stock 4.3 kurmadımhiç olmadı kendine düzgün bi 4.3 romu bulup kullan unut 4.1.2 yi
knox çıkarılmış stock 4.3 olabilir ditto note 3 rom olabilir sen seç
ben sorumun cozumunu bılıyorum da nawy cevap vermıyo kı 
bence sen ılk once stock rom kur sonra root yapma calıs sonra orası knox 1 olsun sonra gerı donmeye calısben sorumun cozumunu bılıyorum da nawy cevap vermıyo kı
![]()
kurarsamda türkiye romu geldiğinde belki 
işte sıkıntı orda ben stock 4.3 kurmamkurarsamda türkiye romu geldiğinde belki
![]()
bende 4.3 e gececem ama turkıyeye gelınce 
sorunumun çözümünü biliyorum diyosun peki neden yapmıyosun?
benım acımdan bı cozum yok yanı ben ımkansız dıye bakıyorum suan bu donme ısıneAhahahagoogle gibisi yok kullanmayı bilene
knox sayacı nasıl sıfırlanır, bootloader nasıl kaldırılır ve sonra 4.1.2 ye nasıl dönülür iyi araştır mutlak bir sonuca ulaşırsın
![]()

Ilk baslarda hafif takilma yapti reset atinca toparladi eskisi ile fark goremedim serilik olarak ayni simgeler degismis bi kac hayalet mod felan gelmis kamerada degisijlik goremedim kisacasi farklilik hissedemedim ben