Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Yahu Allah aşkına bu 4.3u nerden indircez..sammobileden rezalet bir hizla iniyor..baska sitelerden bulamadim..almanya yada polonya

Konu Sahibi
Zaten türkiye sürümünü bekleyende suç ingiltere almanya gibi ülkelerin 4.3 sürümünü deneyip kullananlar geri dönüş yaparsa sevinirim batarya hız vs gibi bilgiler. Dn3 rom kullanıyorum eğer stocka dönmek istersem en azından bilgimiz olsun

Tepkiler: GrknYavas

aynen dogru dıyosun

işte almanya için olan 4.3 link ve daha hızlı iniyor

Son düzenleme:
Tepkiler: codblackops2 ve serdar_gs
4.1.2 de en iyi şey bataryaydı evet ama yeni müzik çalar video oynatıcı kilit ekranı gibi özellikler beni 4.1.2 den soğuttu artık 4.1.2 kurmayacam

zaten bu benı cezbedıyo yoksa ah ah gozunu sevdıgımın 4.1.2 sı

Konu Sahibi
zaten bu benı cezbedıyo yoksa ah ah gozunu sevdıgımın 4.1.2 sı
boşver artık 4.1.2 yi ben dn3 romun son resmi mk9 tabanıyla falan gelecek olan güncellemesini bekliyorum ondada batarya böyle olursa kurarız stock 4.3 geçer gideriz

Teşekkürler link için. Ama en son baska bir siteden turkiye diye indirmistim .birlesik arap Emirlikleri romu çıktı. Umarim bunda da kotu bir surpriz yoktur

boşver artık 4.1.2 yi ben dn3 romun son resmi mk9 tabanıyla falan gelecek olan güncellemesini bekliyorum ondada batarya böyle olursa kurarız stock 4.3 geçer gideriz

Bende sabırla ve buyuk bır arzu ıle turkiyeyi beklıyecegım

Teşekkürler link için. Ama en son baska bir siteden turkiye diye indirmistim .birlesik arap Emirlikleri romu çıktı. Umarim bunda da kotu bir surpriz yoktur
yok DBT kodu var yani almanya sürümü ve mk9 olanı bende kuracam bakalım

Tepkiler: codblackops2
    Konu Sahibi
4.1.2 için diyosan mf3 son sürüm 4.3 kurup bootloader yaptıysan sonra 4.1.2 ye döndüysen romu birleşik arap emirlikleri olarak görüyo

Tepkiler: codblackops2