Keske kalem kullanirken geri.tusu olsa... rootlatsan bunu cozuyorsun ama rootsuz bu bir sikinti
Keske kalem kullanirken geri.tusu olsa... rootlatsan bunu cozuyorsun ama rootsuz bu bir sikinti

Hocam. Ele sığıyor mu cebe giriyor mu? Kulağa dayadın mı nasıl duruyo?![]()
Cok korkuyodum boyuttan hicbir sikinti yok ama 10 dk oldu sarjdan cikarali 97ye indi isik ama genede cabuk bitiyo sanki ya
Ozellikle 17 saat kapali sarjda biraktim yeni actim wifi acik 3 tanede mesaj attim bu yani
Ozellikle 17 saat kapali sarjda biraktim yeni actim wifi acik 3 tanede mesaj attim bu yani
max 4 saatte sarj dolar. Neden dogubank ? O fiyata vatandan teknosadan mediamarkt tan falanda alabilirdin.Kardeş ayarlar-s kalem-s kalem tutucu bunun seçili olması gerekiyo ondan sonra kalem takılı değilken cebine koy yürü uyarı veriyoevet bencede mantıklı olan o gerı tusuyla gıdersem kapanmalı dıye dusunuyordum su an % 20 kaldı sarj totalde 5bucuk saat kullandım aslında ama cok ugrastım telefonla normaldır dıye dusunuyorum bı kac sarj sonra ıyı olur belkı bıde anlamadıgım bısey var hafızayı toplam 10 gb gosterıyor ben zaten olsa 32 gb olanı alacaktım bulamadım buda 16 bıle degıl anlamadımve birkac sorum daha olacak ilk kez nokaiadan baska telefon kullanıyorum çunku
spen cıkarılınca uzaklastıkca uyarı verır dıye bırsey duymustum ama olmadı oyle bısey cok mu uzaga gıtmek gerekıyor acaba?