note 2 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Kurfali66

Üye
Keske kalem kullanirken geri.tusu olsa... rootlatsan bunu cozuyorsun ama rootsuz bu bir sikinti

aleranol

aleranol

Üye
Keske kalem kullanirken geri.tusu olsa... rootlatsan bunu cozuyorsun ama rootsuz bu bir sikinti

Kalemle geri tusa basamassin cunku tuslar kalemi algilayamaz. Kalemle elektrikle calismiyor ve tus 2. Ihtimal olan basmayi algilamiyor. Zaten onun için özel ekranı var :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı olsun

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaslar bi sorum daha var iki farkli e posta hesabi kurdum sms olarak gelen mesajlarda bitanesinde mail gibi gozukyor ayarini bulamadim

Astrosman

Astrosman

Üye
Hocam. Ele sığıyor mu cebe giriyor mu? Kulağa dayadın mı nasıl duruyo? :ehe

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Hocam. Ele sığıyor mu cebe giriyor mu? Kulağa dayadın mı nasıl duruyo? :ehe

Cok korkuyodum boyuttan hicbir sikinti yok ama 10 dk oldu sarjdan cikarali 97ye indi isik ama genede cabuk bitiyo sanki ya

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Ozellikle 17 saat kapali sarjda biraktim yeni actim wifi acik 3 tanede mesaj attim bu yani

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Dogubank ama 1750 tl telpa garantili

alenkolik

alenkolik

Üye
Ozellikle 17 saat kapali sarjda biraktim yeni actim wifi acik 3 tanede mesaj attim bu yani

17 sat cok :s max 4 saatte sarj dolar. Neden dogubank ? O fiyata vatandan teknosadan mediamarkt tan falanda alabilirdin.

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Kredi kartina baya faiz biniyodu bide elimdeki c 6yi verdim

aleranol

aleranol

Üye
Iyi yapmışsın ancak okadar şarja hiç gerek yoktu çünkü pil dolunca zaten kendi voltajı kesiyor. Maalesef bazıları hala bunu bilmiyor :hmmm peki printshare sana yardımcı oldumu?

enaa_881

enaa_881

Üye
evet bencede mantıklı olan o gerı tusuyla gıdersem kapanmalı dıye dusunuyordum su an % 20 kaldı sarj totalde 5bucuk saat kullandım aslında ama cok ugrastım telefonla normaldır dıye dusunuyorum bı kac sarj sonra ıyı olur belkı bıde anlamadıgım bısey var hafızayı toplam 10 gb gosterıyor ben zaten olsa 32 gb olanı alacaktım bulamadım buda 16 bıle degıl anlamadım :s ve birkac sorum daha olacak ilk kez nokaiadan baska telefon kullanıyorum çunku :) spen cıkarılınca uzaklastıkca uyarı verır dıye bırsey duymustum ama olmadı oyle bısey cok mu uzaga gıtmek gerekıyor acaba?
Kardeş ayarlar-s kalem-s kalem tutucu bunun seçili olması gerekiyo ondan sonra kalem takılı değilken cebine koy yürü uyarı veriyo

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar sizin telefonlarin mensei ne benimki vietnam mesela

alenkolik

alenkolik

Üye
Benimki kore.

LeqendSwat

Üye
bizdede olsa keşke :D Note 2 gerçekten süper aklında hiç bi soru işareti kalmasın...

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Flash player yok sanirim arkadaslar bazi sitelerdeki videolari izleyemiorum birkac program indirdim ama olmadi bi çözümu var midir

enterneoll

enterneoll

Üye
sitede Android/internet ve diğerde olması lazım bir bakın haıyrlı olsun doğru seçim yapmışsınız :)