note 2 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
note 2 aldım
Arkadaşlar uzun süren araştırmamdan sonra lumia 920 den vazgeçip note 2 aldım ve çok beğendim açıkçası yalnız bikaç şeye kafam takıldı uygulamaları kapatarak çıkmanın bir yolu yok sanki hep arka planda kalıyor tek tek kapatıyorum uygulama dışında bir yolu var mıdır batarya 2bucuk saatte %30 azaldı baya karıstırdım tabı bu normalmıdır?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Arkadaşlar uzun süren araştırmamdan sonra lumia 920 den vazgeçip note 2 aldım ve çok beğendim açıkçası yalnız bikaç şeye kafam takıldı uygulamaları kapatarak çıkmanın bir yolu yok sanki hep arka planda kalıyor tek tek kapatıyorum uygulama dışında bir yolu var mıdır batarya 2bucuk saatte %30 azaldı baya karıstırdım tabı bu normalmıdır?

waaaaaayyyyy :ehe hayırlı uğurlu olsun kardeş :) / 2buçuk saatte %30 azalması biraz garip gibi çünkü bi arkadaş 18 saattir kullandığı halde %17 kaldığını belirtmişti :ünlem: / tekrardan hayırlı olsun :)

alenkolik

alenkolik

Üye
Hayırlı olsun ozi :) en dogru karari vermissin. Pisman olmayacaksin buna emin ol. Sana anlattıklarımda eksik var fazla yok. Pil olayina takma kafani. Ne kadar cok uygulama ve oyun kullanirsan pil o kadar gidiyor. Kendimfen ornek vereyim. Sabah 7 de sarjdan cikariyorum tlf nu.aksam 7 ye kadar sadece görüşme ve face kullanıyorum % 98 e düşüyor 12 saatte. Aksam bi geliyorum oyundu filmdi internetti derken bakiyorum % 50 lere dusmus. Guc tasarrufunu aktif yaparsan sana faydası olur. Uygulamalari Arka planda kapatmak biraz sıkıntılı evet. Güncelleme ile onuda hallederler merak etme. Tekrardan hayirli olsun ;)

sanal hacker

sanal hacker

Üye
note 2 süper

doruk944

doruk944

Üye
sadece 3g üzerinden face ve konuşma kullandığında batarya 1günden uzun gidiyor s3 kullanan arkadaşım hayret etti ama oyun oynarsan hele bide wi-fi üzerinden oynuyosan online pil 3 saatden fazla dayanmaz wi-fi bataryayı aşırı yer bluethooth kulaklık kullanırsan 8 saate yakın dayanır genede denedim ama aklında bulunsun s-peni çıkardığında batarya su gibi gider.

Arka plan hareketli olmasın oda bayağı yer

cortex47

cortex47

Üye
android'de şöyle bir olay var. eğer geri tuşuyla çıkarsanız uygulama kapanır. home tuşuyla çıkarsanız uygulama arka planda açık kalır. home tuşuna uzunca bastığınızda açılan ekranda görünenler açık olan uygulamalar DEĞİL, son açtığınız uygulamalardır.

Kerim.

Kerim.

Üye
android'de şöyle bir olay var. eğer geri tuşuyla çıkarsanız uygulama kapanır. home tuşuyla çıkarsanız uygulama arka planda açık kalır. home tuşuna uzunca bastığınızda açılan ekranda görünenler açık olan uygulamalar DEĞİL, son açtığınız uygulamalardır.

:oke:iste cevap

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Note 2 bi harika dostum

mehmetulu4444

mehmetulu4444

Üye
Hayırlı olsun, jelly bean güncellemesinden sonra şarj çabuk bitmeye başladı

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
evet bencede mantıklı olan o gerı tusuyla gıdersem kapanmalı dıye dusunuyordum su an % 20 kaldı sarj totalde 5bucuk saat kullandım aslında ama cok ugrastım telefonla normaldır dıye dusunuyorum bı kac sarj sonra ıyı olur belkı bıde anlamadıgım bısey var hafızayı toplam 10 gb gosterıyor ben zaten olsa 32 gb olanı alacaktım bulamadım buda 16 bıle degıl anlamadım :s ve birkac sorum daha olacak ilk kez nokaiadan baska telefon kullanıyorum çunku :) spen cıkarılınca uzaklastıkca uyarı verır dıye bırsey duymustum ama olmadı oyle bısey cok mu uzaga gıtmek gerekıyor acaba?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

avcitalip

avcitalip

Üye

bazen home tuşuna basınca'da kapanıyor bazen gıcık oluyorum :off: nerede Gerçek MULTİTASKİNG ! :off: n9'un bana göre artılarından biriside buydu ah nokia ah meego ile devam etseydin :)

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun, jelly bean güncellemesinden sonra şarj çabuk bitmeye başladı

kesinlikle,jelly bean'ın bir eksikliğide bu :evet: 4.0.4 varken sabahtan akşama kadar hiç kullanmadığımda şarj %75-80 falan oluyordu jelly bean'dan sonra 50-60 hatta bazen 45 lere düştü :evet: sanırım Sürekli 60fps olduğu için çok şarj yiyor :(

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
benım sürüm 4.1.1 diyor nedir bu jelly bean mı

alenkolik

alenkolik

Üye
evet jbean

aleranol

aleranol

Üye
Surumun jelly bean. Arkadaşım o kalem olayı sureyle alakali :) ayrica uygulamadan ya geri tusuyla cikacaksin yada home a basıp ana ekrana gelince tekrar home a basili tutup ekrandan temizliyiceksin. Her turlu srounla ilgili bana pm atabilirsin. Sarjin da gayet normal. Eğer oyun oynadiysan internete girdiysen yada snote gibi uygulamaları kurcaladiysan tam olarak benimki gibi. Tabi ekran parlaklığın max ve orta arasindaysa normal. Eğer sadexe ayarlar vs. Dolastiysan 5 saat (:hmmm) o zaman sorun var. Yine tekrar ediyorum her soruyla ilgili not2 kullanicilari pm atabilir.

alenkolik

alenkolik

Üye
Surumun jelly bean. Arkadaşım o kalem olayı sureyle alakali :) ayrica uygulamadan ya geri tusuyla cikacaksin yada home a basıp ana ekrana gelince tekrar home a basili tutup ekrandan temizliyiceksin. Her turlu srounla ilgili bana pm atabilirsin. Sarjin da gayet normal. Eğer oyun oynadiysan internete girdiysen yada snote gibi uygulamaları kurcaladiysan tam olarak benimki gibi. Tabi ekran parlaklığın max ve orta arasindaysa normal. Eğer sadexe ayarlar vs. Dolastiysan 5 saat (:hmmm) o zaman sorun var. Yine tekrar ediyorum her soruyla ilgili not3 kullanicilari pm atabilir.

note3 ciktimi yaw :ehe

aleranol

aleranol

Üye
Yanlış yazmaktan biktim klavyede hep yanlis basiyorum.

blacktalon

blacktalon

Üye
kullanmadan kullanmaya fark var menü ve basit uygulamaları kurcalarsan çok yemez ama ağır ve sistemi zorlayan işler yaparsan pili yer ki note ların pili sağlam diye biliyorum tablet gibi