Note 2 4.4.2 kitkat

Sponsorlu Bağlantılar

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin

Hodor

Üye
kikat olsa ne olur androyid androyiddir hertürlü kasıyor.

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 icin odin programi ile kurulan dn4 romu varmi power calismiyor bu yuzden telden flaslayamiyorum odin ile kurulan dn4 romu varsa link verebilirmisiniz aradim ama bulanadim yardimci olurmusunuz

sacid589

sacid589

Üye
Note 2 icin odin programi ile kurulan dn4 romu varmi power calismiyor bu yuzden telden flaslayamiyorum odin ile kurulan dn4 romu varsa link verebilirmisiniz aradim ama bulanadim yardimci olurmusunuz
ben bilmiyorum valla kardeş bilen varsa yardım etsin

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Sagol sadic kardes

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
iphone alırsın jailbreak gerekir lumia alırsın unlock gerekir android alırsın root rom gerekir ama sadece androidde performansı arttırma ihtiyacı için rom ya da root gerekir diğerlerinde zaten performans yüksektir beklenileni verir iphone malum iğrenç ötesi bir fiyat politikası olduğu için lumia her zaman android performansından bir adım yüksektir
üstelik wp nin 1 gb rami ile androidin 1 gb rami aynı değildir ya da wp nin snapdragon 800 ü ile android snapdragon 800 ü aynı değildir

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Pardon sacid kardes kusura bakma fark edememisim :)

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar 4.4.2 turkiye romu nerden indirebilirim ve rom yukledikten sonra agda kayitli degil yaziyor arama yaparken yardimci olabilirmisiniz

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Arkadaslar 4.4.2 turkiye romu nerden indirebilirim ve rom yukledikten sonra agda kayitli degil yaziyor arama yaparken yardimci olabilirmisiniz
Sammobile. Com sitesinde gt note 2 tr kitkat firmware indir . Klon yurt dışı cihazlar için imei sorunu forum da yada forumlarda var

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim sagol kardes