Note 2 4.4.2 kitkat

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Lock please

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Lock please ile benim cihazin sorunuyla ilgisini anlayamadim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Konu açmışsın konuda konu linki vermişsin bende bu alakayı anlamadım konuyu direk buraya açsaydın? Çöplük oldu bu forumda iyicee haa admin arkadaşların bi temizlemesi gerek

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu baska yere acmistim cvp veren olmadi buraya paylastim ama icerik degil sadece link paylasilmis cihazin sorunu cihaz hakkinda bölümünde 4.4.2 tiklayinca daha önce k harfi cikiyordu şuan yapinca sadece boş bir ekran cikiyor bi kac kez daha tiklayinca android 4.4.2 kirmizi etiketi cikiyor es dosya yöneticinden bi kac klasör silmistim bu konuda yardimci olabilirmisiniz

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende ona parmak basmak istedim sadece başka bölümde açılmış bir konunun linkini buradan göstermek için konu açılmış.
Soruna gelince verilerini yedekle wipe yap olmassa romu baştan kur. Öyle sistem dosyası silersen sonu hüsran olabilir.

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi icin tesekkur ederim ama cihazin power tuşu calismiyor cihaz direkt aciliyor bu yuzden recovery moda alamiyorum ayrica rom kurmayla ilgili pek bilgim yok

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ayarlardan fabrika çıkışına dönebilirsin ama download moda girmeden rom atamassın teknik destek almanda fayda var

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Anladim tesekkur ederim bildigim kadariyla bir aparatla download moda aliniyormus o aparati alacam odin programiyla 4.4.3 yada 4.4.4 kurmak istiyorum bu konuda yardimci olabilirmisin note2 icin hangi romlar uyumlu olabilecegini bilmiyorum

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
şahsen ben cihaza rom atılmasını uygun bulmuyorum cihazın saflığını bozuyor

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Yeni romlara heves ettigim icin kurmak istiyorum biraz degişiklik olsun 4.4.4 note 2 uyumlu rom yada s5 görünümlu rom ama odin programiyla kurulabilen rom varsa link yada rom dosyasini verebilirmisiniz

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
sen bilirsin benim romlarla ilgim yok :)

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah yinede sagol :)

sacid589

sacid589

Üye
Yeni romlara heves ettigim icin kurmak istiyorum biraz degişiklik olsun 4.4.4 note 2 uyumlu rom yada s5 görünümlu rom ama odin programiyla kurulabilen rom varsa link yada rom dosyasini verebilirmisiniz
DN4 kurabilirsin ben 1 haftadır kullanıyorum sıkıntısı yok güzel tavsiye ederim

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
cyanogen de kurabilirsin bi sıkımtı olacağını zannetmiyorum

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Önerilerinize tesekkur ederim arkadaslar önerdiginiz romlar icin link verebilirmisiniz rica etsem

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
youtube.com/watch?v=DcRMlj63mpM

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah haci sagol

mitridat

Üye
    Konu Sahibi
youtube.com./watch?v=DcRMIj63mpM aciyorum bu video kullanilmiyor ekrani geliyor