Haber NOTE 2 4.4.2 Kit Kat

Fazla şarj yemezmi 4.3 te batarya daha iyiydi sanki sabah 6 buçukta çıkardım şarj % 55 şuan normal kullandım

PriZm

Üye
Valla bende şarj normal gidiyor.Medya tarayıcı sorunu varmı bi bak bakalım.

sacid589

Üye
Odinle kursam turkce olucakmi

Konu Sahibi
Sıfırlama yapsanda yapmasanda türkçe olarak başlıyor ben her iki şekilde de denedim bence 4.3 ten daha stabil çalışıyor cihaz

Valla bende şarj normal gidiyor.Medya tarayıcı sorunu varmı bi bak bakalım.

Fazla şarj yemezmi 4.3 te batarya daha iyiydi sanki sabah 6 buçukta çıkardım şarj % 55 şuan normal kullandım

Ben kurdum Türkçe şu anda her kurduğum da Türkçe oldu ama telefonu sıfırlamadan yaptım ben.

Ben note2 yi sattım note 3 aldım darısı sızın basınıza note 4 alırsınız ınsallah da guncelleme sıkıntısından kurtulursunuz

Note 4 merak ediyorum ben o yüzden beklemedeyim s5 ten sonra çıkıyo gelmesi yakındır herhalde

sacid589

Üye
Arkadaslar ben 4.4 dosyasını indirdim odin 3.09 u da indirdim telefon acikken pc goruyor fakat teli dowload moda alıyorum ne odin goruyor nede pc sebebi nedir
(PC DE INTERNET YOKTUR)

Arkadaslar ben 4.4 dosyasını indirdim odin 3.09 u da indirdim telefon acikken pc goruyor fakat teli dowload moda alıyorum ne odin goruyor nede pc sebebi nedir
(PC DE INTERNET YOKTUR)
driver yüklemesi yapman gerekiyor ufak bir dosya idi samsung usb driver gibi birşeydi galiba adı

PriZm

Üye
Telefonu download modunda pc ye bağla.

Bataryayı çıkart(kablo takılı olsun)

Driver yüklenecektir.

sacid589

Üye
H
Telefonu download modunda pc ye bağla.

Bataryayı çıkart(kablo takılı olsun)

Driver yüklenecektir.
Hiç bataryayı çıkartma gibi atraksyonlara girmedim normal dowload moda alip bagladim guncelledim de soyle bi sorun var kilit ekraninda pin yazma tusları asırı derecede kucuk

Arkadaslar 4.3 stock tr romdayim 4.4.2 odinle flashlasam knox sayaci artarmi ?