abdurrahmancam
Üye
Tam olarak ne oldu şimdi ne yaptın da öyle olduya kardeş benim tel brick oldu galiba açılmıyor yazıda kalıyor bende not 3 e benzeyen rom vardı bunu yuklesem olurmu birde garanti nasıl geri gelir bozulup bozulmadıgını bilmiyorum bu verdiğiniz stock kursam gelirmi olurmu yardım pls
...abdurcanmk.... verdiği stock rom
Yapabilirsin sıkıntısı yok zaten gayet stabilya google play çalışmıyordu rec modda vipe ledim sonra gittişimdi senin verdiğin romu kurcam
dowland modda pc e taktımyapıyorum son bir diyeceğin varmı
kardeş ben odini açtığımda gt-n7000 yazıo problem çıkarmı?Yapabilirsin sıkıntısı yok zaten gayet stabil
kardeş yapınca whatsapp sohbetim fln silincek miYapabilirsin sıkıntısı yok zaten gayet stabil
Ben direk format atmadan odin ile kurmuştum hiç bir uygulamam da silinmedi ama whatsapp sohbetinin yedeğini alabilirsin yinede bende gitmemişti herşey tamamen kalmıştı optimimize olmuştukardeş ben odini açtığımda gt-n7000 yazıo problem çıkarmı?
kardeş yapınca whatsapp sohbetim fln silincek mi
direk telefonu usb ile takıyorum ve pda kısmına o dosyayı seçip start diyorum bu kadarmıBen direk format atmadan odin ile kurmuştum hiç bir uygulamam da silinmedi ama whatsapp sohbetinin yedeğini alabilirsin yinede bende gitmemişti herşey tamamen kalmıştı optimimize olmuştu
??direk telefonu usb ile takıyorum ve pda kısmına o dosyayı seçip start diyorum bu kadarmı
kardeş acelem var cevap verde yapim şu 4.3 üBi cevap vereydinBen direk format atmadan odin ile kurmuştum hiç bir uygulamam da silinmedi ama whatsapp sohbetinin yedeğini alabilirsin yinede bende gitmemişti herşey tamamen kalmıştı optimimize olmuştu
Telefonu kapatıpmı yapıyosunEvet aynen öyle yapıyorsum telefon yeniden başlayana kadar dokunmuyorsun
imkansiz boyle bir ekran suresiBirde şu veri var elimde ekran fu ll kısık otamatik modda
Tabiki çıkar ..kimse mi dikkat etmedi arkadas n7000 demiş. N7000 note 1 demekkardeş ben odini açtığımda gt-n7000 yazıo problem çıkarmı?
kardeş yapınca whatsapp sohbetim fln silincek mi
Telefonu kapatıp orta tuş ses tuşlarının alt tuşuna badarak açıyorsun çıkan ekranda devam et dedikten sonra odin e start diyorsun o kadar son telefon işlem bitşnce kendisi yeniden başlıyor.Telefonu kapatıpmı yapıyosun
Kardes peki telefon formatlanıyomu eskisi gibimi kalıyo he bide o islemi yaparken hafıza kartini fln cikarrimmiTelefonu kapatıp orta tuş ses tuşlarının alt tuşuna badarak açıyorsun çıkan ekranda devam et dedikten sonra odin e start diyorsun o kadar son telefon işlem bitşnce kendisi yeniden başlıyor.
Hafıza Kartını ve sim kartı çıkarmaya gerek yok format atmaya da gerek yok optimize oluyor zaten ama önerim temiz bi yükleme olması için bi format atıp öyle yükleme yapılması.Kardes peki telefon formatlanıyomu eskisi gibimi kalıyo he bide o islemi yaparken hafıza kartini fln cikarrimmi
Kardes bide şu yapımını kısaca anlatırsanHafıza Kartını ve sim kartı çıkarmaya gerek yok format atmaya da gerek yok optimize oluyor zaten ama önerim temiz bi yükleme olması için bi format atıp öyle yükleme yapılması.
cihaza uygun stock romu indirip sonra Odini indirip indirme işlemlerini tamamlayın. Daha sonra İndirilen Stock romu Odin de PDA Bölümüne koyup telefonu Download modunda başlatın(ses kısma+home+power) açılacak ekranda ses açma tuşuna basın telefon download moduna girmiş olacak. Artık teli usb ile bağlayın odin görünce teli start a basıp işlemi başlatın. Genel olarak detaylar bunlar ODİN ile kurma hakkında görselli bir çok konu mevcut onlarıda incelemenizi öneririmKardes bide şu yapımını kısaca anlatırsan
Eyvallahcihaza uygun stock romu indirip sonra Odini indirip indirme işlemlerini tamamlayın. Daha sonra İndirilen Stock romu Odin de PDA Bölümüne koyup telefonu Download modunda başlatın(ses kısma+home+power) açılacak ekranda ses açma tuşuna basın telefon download moduna girmiş olacak. Artık teli usb ile bağlayın odin görünce teli start a basıp işlemi başlatın. Genel olarak detaylar bunlar ODİN ile kurma hakkında görselli bir çok konu mevcut onlarıda incelemenizi öneririm
kardeş odin için link verirmisin acillcihaza uygun stock romu indirip sonra Odini indirip indirme işlemlerini tamamlayın. Daha sonra İndirilen Stock romu Odin de PDA Bölümüne koyup telefonu Download modunda başlatın(ses kısma+home+power) açılacak ekranda ses açma tuşuna basın telefon download moduna girmiş olacak. Artık teli usb ile bağlayın odin görünce teli start a basıp işlemi başlatın. Genel olarak detaylar bunlar ODİN ile kurma hakkında görselli bir çok konu mevcut onlarıda incelemenizi öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?