Note 2 3G Arama ve Root Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 3G Arama ve Root Yapma
Arkadaşlar görüntülü arama yapılamıyor diyor, sadece note 2 yada sadece samsunglar arası mı bu özellik çalışıyor, iPhone gibi mi bu telefonda kimseyi görüntülü arayamıyorum.

Birde framaroot uygulaması var, güvenli midir tavsiye eder misiniz, root ve unroot yapılabiliniyormuş, riski var mıdır, diğer root yöntemlerinde başka şeyler falan yükleniyormuş sayaç denen birşey varmış falan bunda var mı öyle şeyler.

Framaroot ile root yaptım diyelim bir sorun oldu unroot yaptım servise verdim sorun çıkar mı?

aleranol

aleranol

Üye
Sorun çıkabilir basit uygulamalar illaki kalıntı bırakır.
Ayrıca görüntülü konuşma için ön kamer ve 3g desteği olmalı telde.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Arkadaşlar görüntülü arama yapılamıyor diyor, sadece note 2 yada sadece samsunglar arası mı bu özellik çalışıyor, iPhone gibi mi bu telefonda kimseyi görüntülü arayamıyorum.

Birde framaroot uygulaması var, güvenli midir tavsiye eder misiniz, root ve unroot yapılabiliniyormuş, riski var mıdır, diğer root yöntemlerinde başka şeyler falan yükleniyormuş sayaç denen birşey varmış falan bunda var mı öyle şeyler.

Framaroot ile root yaptım diyelim bir sorun oldu unroot yaptım servise verdim sorun çıkar mı?

Ben Note ıkimi framaroot ile 3 ay önce rootladım ve sorun çıkmadı ama biraz zor rootlanıyor, ben basit gibi gördüm ama değil bitince reboot istiyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
O zaman root dan uzak durmak lazım bir süre daha.
Konu da çok basit gibi anlatımı vardı ama indirmek istediğim de chrome uyarı verdi o yüzden sormak istedim.

Üst Alt