Tavsiye Not3

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
Nerden satinalabilirim

Kardes bu sikintilar sadece sende var. Telefon evet isiniyor yuksek ram kullanimli oyunlar oynarsan ekran surekli acik kalirsa illaki isinir. Klimayi aciorsun iceri soguk verirken motoru isinior sonucta. Ekran bolunmesi fln demissinde ben cihazimda yasamiyorum ole bir problem.guncelleme almayacagini neye dayanarak soledigini anlamis degilim.4.3 ile gelen cihaz 4.4 u alinca 6 ayda telefon bitti mi oluyor ? Kardes yorumlari kendinizce yapsaniz daha iyi olacak boyle safsatalarla binlerce kullanici da ayni sorunlari yasiyormus gibi yansitmayin. Ben yine olsa yine note3 alırım fikrim budur

Biraz fazla abartmış ama sadece onda değil sorun ısınma baya var telefonda ekranın 9 parçaya bölünmesi bir kere bende de olmuştu. Güncelleme daha 2 sene alır ama fazlasını bilmem ben kararlı tam olarak stabil bulamadım not3 kitkatını en azından türkiye romu öyle.

xmustx

Üye
Kusura bakmada 3 gb ram olupta fan olmayınca ısınma bi sorun değildir bi sonuçtur.masaüstü bilgisayarın varsa fan takmada bak nası bi güzel yanıyo..

fk555897

Üye
Note 3 çok güzel bir telefon. Heleki 4G'li versiyon olursa tadından yenmez. Almanı tavsiye ederim.

Tepkiler: mertcan01
Konuyu açan arkadaşın telefon alacağını pek sanmıyorum konu başlığı ve içeriği tamamen gülünç 'evet bu cihazı almalımıyım' millet oyalanacak yer arıyo

Tepkiler: mertcan01
Konuyu açan arkadaşın telefon alacağını pek sanmıyorum konu başlığı ve içeriği tamamen gülünç 'evet bu cihazı almalımıyım' millet oyalanacak yer arıyo
Belki de aldı
Bende note 2 için dil dökmustum alınca uğramaz oldum zevki muhteşem

BeatsBox

Üye
    Konu Sahibi
hayir 2 gun sonra alicam ben uzatmayi sevmem bu yuzden kuralara dikkat et konuyu dağitma