Nostradamus'un yakın zamanda keşfedilen kayıp kitabı ve son kehâneti...(saklanan gerçekleri öğren..)

Konu Sahibi
Nostradamus'un yakın zamanda keşfedilen kayıp kitabı ve son kehâneti...(saklanan gerçekleri öğren..)
Kehânetler gerçektir..Çünkü kaynağı gökyüzüdür..
Kehânetler gerçektir..Çünkü,Tanrı'nın gelecekten yolladığı uyarılardır...
İnsanların çoğu inanmasa da...

yedek link:

Tepkiler: abdullahaytekin

Mehmet

Emekli Yönetici
Diğer konu kapatıldı

Umarım bu konuya da atlayıp cins cins mesajlar yazmazlar,

Samsunspor

Emekli Yönetici
Kehânetler gerçektir..Çünkü kaynağı gökyüzüdür..
Kehânetler gerçektir..Çünkü,Tanrı'nın gelecekten yolladığı uyarılardır...
İnsanların çoğu inanmasa da...

insanlar gerçek olan şeylere inanır .. demek ki insanların çoğu gerçekçi

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Geleceği Allah tan başka kimse bilemez biliyorum diyenin de yeri bellidir ... Iyi forumlar ...

nostradamus un kehanetleri denilen seyler siirleridir...su siirde bunu demek istemis diyip adama kehanet isnat ediyorlar...hicbirseyi soyle olacak boyle olcaak deyi yazmamıstır...Garip siirlerinden baska elde hicbirsey yoktur...

aksini soyleyen varsa belgesiyle koysun...

Konu Sahibi

Kehanetlerini bu şiirlerin içine gizlemiştir.Zamanı gelince,insanlar bu şiirin manasını çözüp uyarılsın diye her dörtlüğü farklı şekilde hazırlamıştır
Açık açık,şu tarih de şu olacak diye yazsaydı geleceğin akışını bozmuş olurdu
Bu kehanetleri kafasından yazmamış.Her hafta transa geçip yazıyormuş
Nostradamus dinine bağlı biridir.Bu kehanetleri,Tanrı'nın gelecekten yolladığı bilgilere dayanarak hazırlamıştır
Çoğu kehanetinin şifresini çözdüler zaten.Hepsi de gerçekleşti.Gerçekleşmeyenler,sırasını bekliyor

kehanetini acıkca yazmassa biz nerden bilebiliriz neyin kehanetinde bulundugunu...?

Yazdıgı seylere uyacak olaylar bekliyorsak o zaman baska...

adam bişeyler sallıor ya tutar ya tutmaz

Mehmet

Emekli Yönetici
İzledim ama pek hoşuma gitmedi

Konu Sahibi
İzledim ama pek hoşuma gitmedi

Bu sabah,Mehdi'den bir flash bellek daha ulaştı..İçinde bir video vardı.Birazdan buraya ve bir forum sitesine daha koyacağım linkini..
Bu pek hoşuna gitmediyse,bir kaç saat sonra upload edeceğim,Mehdi'nin 10 dk'lık son videyosunu izleyince kalpten gidersin herhalde
Ben gidiyordum
Animasyonlarla doldurulmuş en iyi film Avatar bile,bu vidyonun yanında o kadar sönük kalır ki..Bak anlatamıyorum..Böyle bir vidyo görmedim ben..Şimdi upload edeceğim..Bir kaç saat sonra yüklenir..Akılalmaz bir şey..

Merakla beklıyoruz,profılıme bırakır mısın vıdeo yu koyduktan sonra lnk olarak

Konu Sahibi
Merakla beklıyoruz,profılıme bırakır mısın vıdeo yu koyduktan sonra lnk olarak

Bu bölüm:belgesele,ayrı bir konu olarak açacağım.Nostradamus gibi.
2 saat sonra upload biter sanırım

--------------- Ekleme ---------------

Benim bilgisayar biraz antika
Donuyor sürekli
15 dksı kaldı.Beklettim;ama değecek emin olun

Peygamber Efendimiz doğmadan önce gökyüzündeki açıklardan dolayı gelecekten haber verilebiliyordu ama Peygamber Efendimiz dünyaya teşrif ettikten sonra hiç kimse gelecekten haber veremedi çünkü gökyüzündeki tüm açıklar melekler tarafından kapatıldı. Kehanetler saçmalıktan başka birşey değil...!