_-_-_-ahmet-_-_
Üye
-
Konu Sahibi
-
katılıyorum yorumun için teşekkürlernokiaların hepside birbirinden güzel telefonlardı
tabiki kardeş eski telefonların yerini hiç biri tutmazşimdiki telefonlarda yok yok ancak eski telefonların yeri bi başkaydı
yorum için teşekkürler5210 benim ilk telefonumdu halâ duruyo severim keratayı
bu nostalji için sağol güzel telefonlardı kardeşim
kardeş etme eyleme be o telefon kırılırmışu dünyanın ilk telefonuna benzer bir telefon vardı bizde almanyadan gelmişti galiba 1994 yılı flan dı nokia ama geçen sökmeye çalıştım ama sokulmuyor en sonunda kırdım telfonu
COGUNU BENDE KULLANAMADIM BE KARDEŞ KULLANDIKLARIMIDA SİMDİ ARIYOM :dAh ah bu telefonları kullanamadım ona yanıyorum
NERDEN NEREYE İŞTE KARDEŞ ZAMAN SU GİBİ AKIParkadaşlar bu tellerden birkaçını kullandım da nerden nereye
şimdikiler öyle be kardeş elinden düşşe daglıyobosch marka cihazımdan sonra 5110 ikinci telefonumdu. Bosch'u şarj problemi nedeniyle değiştirmiştim. 5110'un tadı hiçbir telefonda çıkmıyor. Galatasaray'ın uefa kupasını kazandığı gün ikinci kattan aşağı fırlattım heyecandan, gittim topladım çalıştı. çok sağlam bir cihazdı. şimdikilerin çoğu darbe yemeyi bekliyo arızalanmak için.
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
bu arada bu konuda da hatırlatmak isterim. Sıfır kutusunda 3310 bulursam 300 tl verebilirim...
Nokia 8310 bu da
benim telefonun (5300 XM) şarj yoksa dışarı çıkarken bunu yanıma alırım çok da güzel bir telefon
ericsoon unutulurmu kardeş[ımg]http://img15.imageshack.us/img15/6964/ericssongh337jy6.jpg[/ımg]
ilk türkiye'ye geldiğinde babam almıştı hala unutamıyorum.
ericsson-gh337
we 3310 elimde mehcut satarım antika diye walla XD
ilk Türkiye'ye geldiğinde babam almıştı hala unutamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?