Norton ve rompacher sorunu yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
    Konu Sahibi
Norton ve rompacher sorunu yardım lütfen...
Arkadaşlar tel.imde rom patcher yüklüydü hatta telefonumu hacklemiştim 2 gün önce hafıza kartımı abimin tel.ine takmıştım kendi tel.ime taktığımda rompatcher yoktu dosya yöneticisinden norton romp... filan kaldırıp sonra sıfırdan tekrar yükledim fakat nortonda restore dedikten sonra soruya yes diyorum fakat hata veriyor rom patcheri kuramıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin... :(

xinanux

Üye
Arkadaşlar tel.imde rom patcher yüklüydü hatta telefonumu hacklemiştim 2 gün önce hafıza kartımı abimin tel.ine takmıştım kendi tel.ime taktığımda rompatcher yoktu dosya yöneticisinden norton romp... filan kaldırıp sonra sıfırdan tekrar yükledim fakat nortonda restore dedikten sonra soruya yes diyorum fakat hata veriyor rom patcheri kuramıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin... :(

rom patcher plus mı, rom patcher plus lite version mu?

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher plus 3.1

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sağol indirdim oldu önceki rompacher ile tel.i hacklemiştim şimdi hacklimidir tel.

xinanux

Üye
Kardeşim sağol indirdim oldu önceki rompacher ile tel.i hacklemiştim şimdi hacklimidir tel.

rom patcherda ki iki yama da yeşil gösteriyorsa sertifikasız uygulama yükleyebiliyorsan,sys,private klasörlerine erişebiliyorsan işlem tamamdır.Eski dosyaları sil yeni dosyaları kullan...eskisinde sorun oluyordu....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt