bin klasörü var ama sistem klasörü olduğu için görünmüyordur..
Görmek için x-plore ayarlarına gelip üstteki tüm kutucukları işaretle
artık görünmesi lazım ama hala görünmüyorsa Rompatcher'ın open4all yamasını aktif edip tekrar bak...
valla uzun bir zamandır hack yapsam mi yapmasam mi diye düşünürken buradaki konu ve anlatımı çok güzel olduğu için telefonu hack ladım ve hemen unsigned pro yükledim sonuç harika ve birşey daha soracağım sorum mif ile ilgili nasıl mif yüklerim her defasında yeni mesela widget yükleyecegim veya effect yükleyecegim birde bunları sen anlatırmisın rica etsem
valla uzun bir zamandır hack yapsam mi yapmasam mi diye düşünürken buradaki konu ve anlatımı çok güzel olduğu için telefonu hack ladım ve hemen unsigned pro yükledim sonuç harika ve birşey daha soracağım sorum mif ile ilgili nasıl mif yüklerim her defasında yeni mesela widget yükleyecegim veya effect yükleyecegim birde bunları sen anlatırmisın rica etsem
İlk önce x plore yardımıyla z/resource/apps nin içinde ki tüm mifleri c yada e / resource/apps nin içine kopyalıyoruz ( X-ploreyi aç. z/resoucre/apps nin içine gel. sol tıkla ve bul de uzantıyı mif olarak değiştir tamam de bütün mifler çıkacaktır. hepsini seç ve dediğim yerlerden birine kopyala sonra. sistem motifikasyon bölümünde joslog yama var forumda onu indir ve gerekli yerlere at) telefonu kapat aç. Sonra istediğin widgetlerin mif dosyalarını nereye kopyaladıysan örn: x plore yardımıyla c/resource/apps nin içine atıp telefonu yeniden başlattığın zaman widgetler değişecektir.