Uygulama Norton security lisans sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

androask

Üye
    Konu Sahibi
Norton security lisans sorunu ?
Arkadaşlar forumda yeniyim. Norton sucrity android fu ll version apk indirmiştim fakat telefonunuzun tarih ve saat ayarlarını kontrol edin böyle bir satın alma ile ilgili bir veriye ulaşılamadı gibi bir hata veriyor arkadaşımın ki de spk idi fakat onunkisi fu ll lisanstı arkadaşım apkyı sildiği için ondan alamadım . poweramp ta bu sorunu yaşamadım . powerampı indirirken 2 apk indirdim birisi lisans içindi fakat bunda böyle bişeye rastlamadım. yardım edin.

kralberk13

kralberk13

Üye
apk dosyasını atçam fulldür heralde denemedim yükleyince atarımbu virüs tarama sonucu buda programı indirme linki

androask

Üye
    Konu Sahibi
apk yı kuruyorum fakat lisans soruyor .

kralberk13

kralberk13

Üye
Tekrar bakarız bulunur heralde diğer arkadaşlarda yardim ederlerse hızlı bulunurBitane anahtar keyi buldum yarin PC geçince aktarım resmi ama sınır liymis şansına olursa

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
Lisansı satın almanız gerek bunun için. Ve lisansınız e postanız üzerine kaydoluyor. Cihazdada e posta ve oluşturduğunuz şifre ile norton hesabınıza giriş yaparak istediğiniz tek cihazdan giriş yaparak lisansınızı kullanıyorsunuz. Örnek olarak kendi lisans bilgilerini gösteryorum.