Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımNorton Internet Securty Hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
serseçil
Üye
Konu Sahibi
Norton Internet Securty Hakkında
arka planda norton i.sec. aynı anda iki tane çalışıyor.aynı program aynı şeyler.bir türlü çözemedim.ne yapmam gerekir.
Uhops
Üye
Sorun tam olarak ne?
serseçil
Üye
Konu Sahibi
arka planda iki norton çalışıyor.
Uhops
Üye
Ekran görüntüsü atar mısın?
serseçil
Üye
Konu Sahibi
resmi yükleyemedim bir türlü
Uhops
Üye
Mesaj yazdığın yerde cevapla butonun yanında Dosya yükle diye bir buton var ona tıkla.
koca butonu görmemişim.yarin ilk işim yüklemek olacak.bu işten bir şey anlamadım.gönderdiğiniz ekran resmindeki gibi değil benim sayfam.dosya yükle butonu yok.
cevapla-alıntıları getir-ayrıntılı düzenleme... o kadar.
Allah'ım ne şans.
Uhops
Üye
Hızlıresim.com'a yükle
Görev yöneticisinde 2 tane mi norton.exe var?
serseçil
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nihayet aynen böyle çalışıyor sistem.umarım sorun çözülür
baronet1905
Üye
aynısı banada oldu sildim nete girmiyordu sorun yapıyodu net kesintisi oluyodu böle olunca sildim ben nortonu
Uhops
Üye
Sağ tıklayıp dosya konumlarını aç ikisininde, ikiside aynı dosyaya çıkarsa sorun var demektir. Yada biri güncelleme diğeri güncelleme denetleyici vb. olabilir.
serseçil
Üye
Konu Sahibi
evet aynı dosyaya açılıyor.kaldırıp tekrar kurdum yine aynı.tekrar açıldılar.neyse artık yapacak bir şey yok.yardım için teşekkürler.