Normalde telefonlara max. tel hafızası kadar büyüklükte pro. yüklenmiyormuydu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
Normalde telefonlara max. tel hafızası kadar büyüklükte pro. yüklenmiyormuydu?
slm
arkadaslar ben daha 2-3 gün önceye kadar 6600ıma maximum tel hafızası büyüklügünde örnegin telefon hafızasında 2mb bosluk varsa en fazla 2mb lik pro yüklenio die biliodum.telefon hafızasındaki bosluktan fazla pro.ları yüklemeye kalkınca hafıza yeterli diil diodu.simdi fexplorer 1,16nın içinden girip denedigimde 6600a 20mblik oyunları bile yüklüom.valla bu özellik fexplorer bi özelliimidir bilmem paylasım olsun die sölüom fexplorer 1,16 ile istediginiz kadar büyüklükte olan sis dosyalarını yükleyebiliosunuz.:ehe: :good:

yorumlarınızı bekliyorum

..::MAFIA::..

Üye
alakası yok ben colin 2005 (ki 30 mb) sis dosyasını yükledim kendi yöneticisiyle

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
normalde 6600 vs s60 telefonlar yükleyecegi pro.yu mesaj hafızasından tel. hafızasına kopyalar.tel. hafızasından yükler.bunun için tel. hafızasındaki bosluktan büyük pro.lar yüklenmez.

Üye
ram den kaynaklanan bişidir ozaman ilk çünkü ben hafızanın 3 katına kadar zorlamış adamım banamısın demedi yükledi

Alive

Alive

Üye
Ankit Fileman in üstüne tanimam

cenkozgen

cenkozgen

Üye
mümkün olduğuna inanmıyorum.. hafızanın yarısından büyük dosyaları ( mesela 4 mb lik boş yer varsa en 2 mb ) dosyaları yükleyebilirsiniz. ha eger oluyosa bunun tek bi acıklaması olabilir o da msj hafızası hafıza kartı seciliyse olabilir. o da belki, o bile mantıklı gelmiyo bana..

eger dediğiniz sey oluyosa biri bunun acıklamasını yaparsa sevinirim

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
eski maxicepdeydi heralde diyelim 8 mblik bi program verdiklerinde bu 6600 fln yüklenmez deniodu eminim.

rackyella

rackyella

Üye
cep telefonunuz telefon hafızası kadar büyüklükte program yükleyebilirsiniz ornek boş olarak 8mb varsa 7.9 mb prog yüklenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...