Normal Kulaklık Girişine Dönüşen Aparat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Normal Kulaklık Girişine Dönüşen Aparat

Fiyat : 10 ytl
kargo : alıcıya ait
Üretim : biz yapıyoruz.
Ücret ödendiği gün hemen kargoya veriyorum.

Dönüştürücünün Uyumlu olduğu modeller: 3100 3120 3200 3220 3230 3300 5100 6020 6100 6108 6220 6230 6260 6610 6610i 6630 6680 6800 6822 7200 7210 7250 7250i 7260 7270 7600 7710 9300 9500

Banka havalesi ile veya garanti cep bank ile ödeme yapabilirsiniz. size kalmış yani
Aparatı nokia'nın kullandığı kulaklığını dönüştürerek yapıyoruz. kullandığımız yan sanayi kulaklık lakin isterseniz orjinal kulaklığınıda çeviririz tabi fiyat değişir malum sırf kulaklık 15 ytl. ama buna gerek yok çünkü değişen bişi yok zaten işimiz kablolar yani kulaklık kısımı ilgilendirmiyor. onun için ojinala gerek yok. Üzerinde kalan üçgen kısım (mikrofon) sayesinde Araç kiti olarakta kullanabilirsin arabada dinlerken.
ve size garanti ediyorum orjinal oluyor. öyle adi bişi değil yani. fiyatıda koşulları göz önüne alarak belirledik. alıcı kişinin yapacağı ödemeleri düşünerek.

Tavsiyem internet bankacılığı ile havale yapın. çünkü ben şahsen yapıyorum ve EFT/ havale ücreti 0,11 ytl yani 11 kuruşa mal ediyorum.

Nokian'nın Orjinal kulaklığından yapılmasını isterseniz Fiyatı: 25 ytl

Yan sanayi kulaklıktan yapılmasını isterseniz Fiyatı : 10 ytl

Bakın Orjinale o kadar para vermeye gerek yok yan sanayide aynı işi görüyor. ben kendim zaten yansanayiden yaptığımı kullanıyorum. tek fark kulaklığın nokia ürünü olması zaten kulaklık kısımlarıyla işimiz yok onları kesiyoruz. O yüzden tavsiyem yan sanayiden isteyin.

Arabada kullanmak için gerekli aparat (örnektir satışa dahil değil)

Alacak Arkadaşlar Msn veya Mail İle İrtibata geçsin:

<span style="color:#33CC00">[email protected]</span> Mail / MSN

S1FR3K1R1C1

Üye
Hayırlı İşler Kardeş..

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Saol Arayan İnsanlara Önerebilirsiniz.

RockFord Fosgate

Üye
baba ben orjınal fasıon style hds-3 kulaklıga yaparsan malıyet ne kdr olurr??

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal kulaklık zaten 15 ytl tabi üzerine maliyet eklersek 25 ytl civarı oluyor.
fasion ise 10 ytl üstte ayrıntılı yazdım Ama Güven bana orjinale okadar para vermeye gerek yok çünkü aynı işi aynı kaliteyi görüyor tabi seçim sizin. burdan alacak arkadaş deneyimini akında yazar

RockFord Fosgate

Üye
FASION lar daha pahalı nasıl normalı 15 ken fasıon 10 oluyo??

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
oranın piyasasını bilmiyorum ama bizim burda 10 ytl&#39;e hallediorum ben. yani kar oranı yok dediğim gibi masrafınızı düşünerek kar&#39;ı düşük tutuyorum. Ama yakında artırabilirim arz taleb meslesi şaka şaka içiniz rahat olsun.

RockFord Fosgate

Üye
sımdı son kez soruyorum netlestırelım olayI:))))Fasion style beyaz orjınal Nokıa kulaklıla yaparsan toplam kac para ıstıyorsun&#33;:))

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
10 ytl fassion ilk mesajı oku ama üsteki resimin aynısı gibi lakin kulaklık kısımları yok onun yerine Fjack 3.5mm giriş olacak yani istediğin şeyi bağlayabilirsin Üçgen kısım üzerinde olacak. mikrofon kısımı

RockFord Fosgate

Üye
ok saol bn sana yarına kdr haber werırım olmadı yarın konusuruz&#33;

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yarın görüşürüz.

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Motorola için, aparat girişi vardı onu da yapabilir misin ? Nokia 6600 ile girşler aynı nasıl olsa.

..::MAFIA::..

Üye
emmolu jack girişi salamsa ben alcam ama nereye para yatcak

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(FrontmaN &#064; Mar 9 2006, 06&#58;51 PM) [post=293624]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Motorola için, aparat girişi vardı onu da yapabilir misin ? Nokia 6600 ile girşler aynı nasıl olsa.
[/b][/quote]

Bi bakmak gerekiyor yarın bir araştırma yaparım.

FrontmaN

FrontmaN

Üye
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 9 2006, 06&#58;54 PM) [post=293630]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(FrontmaN &#064; Mar 9 2006, 06&#58;51 PM) [post=293624]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Bi bakmak gerekiyor yarın bir araştırma yaparım.
[/b][/quote]

Piyasada Jack girişi olarak geçiyor.Ben Denizli&#39;de bulamadım.Sen bulursan senden alabiliriz.

Üye
bide benimki orjinal olsun

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Evet bir tane sattık. İsteyen varsa Söylesin hafta sonu olduğu için gelecek hafta içi Gönderim yapabilirim.
Kesin alacaklar Mail/Msn adresine mail yada online iken benimle irtiba geçsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt