Sadece dinle en sevdigim parcasi. Enderin cok fazla parcasi yok 15-20 tane en fazla ama bana gore o 1 numara...bi rap dersi, merdiven diss, sadece dinle ve içinde patlar şarkılarını biliyorum![]()
ben tüm rapcileri dinlerim ama sagonun yeri başkaSadece dinle en sevdigim parcasi. Enderin cok fazla parcasi yok 15-20 tane en fazla ama bana gore o 1 numara...
rap arşivim de var 6 gb 

Ben de Sago dinlerdim. (sagocu degildim) ama şu illuminati olayları felan kafamı karıştırdı. Parçalarında Subliminal mesajlar var galiba.
ben tüm rapcileri dinlerim ama sagonun yeri başkarap arşivim de var 6 gb
- - - Eklendi - - -
tam 6 değilmiş![]()

bilmiyorumBen de Sago dinlerdim. (sagocu degildim) ama şu illuminati olayları felan kafamı karıştırdı. Parçalarında Subliminal mesajlar var galiba.![]()

Ben de Sago dinlerdim. (sagocu degildim) ama şu illuminati olayları felan kafamı karıştırdı. Parçalarında Subliminal mesajlar var galiba.![]()
eksik etek çocuk şarkısı oldu çıktı ya
- - - Eklendi - - -
bilmiyorum![]()

Ben de eminim. zaten tersinde soyluyor herseyi. Ama bu onu dinlememizin bir zarari olmadigi demek degil. Zorla olsa bile dinlemek beynimize cok zararli.
Ben sagonun illuminati'ye zorla hizmet ettirildiğinden eminim. Şarkıların gerek düzünde, gerek tersinde acı çektiğini, kurtulmak istediğini anlatıyor.
- - - Eklendi - - -
Ben de çocukken dinlerdim zaten ilkokul 5. sınıfta![]()

ooo kardeşim nerdeyse taş devrine denk geliyor o şarkı.Benim tek bildiğim şarkısı eksik etekKod:![]()

Bu arada bende de cok rap parcasi var ama bir klasore toplayamadim bi turlu. hepsini toplasam 1.5-2 gb eder heralde.
en cok dinledigim rapciler: NORM ENDER, Saniser, Sehabe, Bela, Kanun Azap, Kaptan, Ceza, Alef High.
- - - Eklendi - - -
Ben de eminim. zaten tersinde soyluyor herseyi. Ama bu onu dinlememizin bir zarari olmadigi demek degil. Zorla olsa bile dinlemek beynimize cok zararli.![]()

Biliyorum.
Düzünde de anlatıyor dikkatli dinle.![]()

ne demek istedigini anlamadim. Yalnis biseymi soyledik?yahu sezer-sarp klasörü şanışer ve bela ayrıca görmüyor musunuz 5.5 gb arşiv daha ne olsun alayı var alayı![]()

yok yok yanlış birşey söylemedinizne demek istedigini anlamadim. Yalnis biseymi soyledik?![]()

yok yok yanlış birşey söylemediniz![]()