Norm ender

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Norm ender
Burda Norm Ender hayranı varmı?
Bu arada bu sene yeni albüm çıkacakmış. Öyle dedi kendisi. Yazın bitmesini bekliyormuş.

Solgun her surat yalanla boyanır,
Rüya biter kul gerçeğe uyanır.
Sonbaharı sevmiyor hiçbi yaprak,
Söz geçermi kadere bu kara toprak...

Enes

Enes

Üye
bi rap dersi, merdiven diss, sadece dinle ve içinde patlar şarkılarını biliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
bi rap dersi, merdiven diss, sadece dinle ve içinde patlar şarkılarını biliyorum :D
Sadece dinle en sevdigim parcasi. Enderin cok fazla parcasi yok 15-20 tane en fazla ama bana gore o 1 numara...

Enes

Enes

Üye
Sadece dinle en sevdigim parcasi. Enderin cok fazla parcasi yok 15-20 tane en fazla ama bana gore o 1 numara...
ben tüm rapcileri dinlerim ama sagonun yeri başka :) rap arşivim de var 6 gb :)

- - - Eklendi - - -

tam 6 değilmiş :D

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi

ben tüm rapcileri dinlerim ama sagonun yeri başka :) rap arşivim de var 6 gb :)

- - - Eklendi - - -

tam 6 değilmiş :D
Ben de Sago dinlerdim. (sagocu degildim) ama şu illuminati olayları felan kafamı karıştırdı. Parçalarında Subliminal mesajlar var galiba. :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
Benim tek bildiğim şarkısı eksik etek :kop2:

Enes

Enes

Üye
eksik etek çocuk şarkısı oldu çıktı ya :D

- - - Eklendi - - -

Ben de Sago dinlerdim. (sagocu degildim) ama şu illuminati olayları felan kafamı karıştırdı. Parçalarında Subliminal mesajlar var galiba. :hmmm
bilmiyorum :D

Metin MF

Metin MF

Üye

Ben sagonun illuminati'ye zorla hizmet ettirildiğinden eminim. Şarkıların gerek düzünde, gerek tersinde acı çektiğini, kurtulmak istediğini anlatıyor.

- - - Eklendi - - -

eksik etek çocuk şarkısı oldu çıktı ya :D

- - - Eklendi - - -

bilmiyorum :D

Ben de çocukken dinlerdim zaten ilkokul 5. sınıfta :kop2:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada bende de cok rap parcasi var ama bir klasore toplayamadim bi turlu. hepsini toplasam 1.5-2 gb eder heralde.
en cok dinledigim rapciler: NORM ENDER, Saniser, Sehabe, Bela, Kanun Azap, Kaptan, Ceza, Alef High.

- - - Eklendi - - -

Ben sagonun illuminati'ye zorla hizmet ettirildiğinden eminim. Şarkıların gerek düzünde, gerek tersinde acı çektiğini, kurtulmak istediğini anlatıyor.

- - - Eklendi - - -

Ben de çocukken dinlerdim zaten ilkokul 5. sınıfta :kop2:
Ben de eminim. zaten tersinde soyluyor herseyi. Ama bu onu dinlememizin bir zarari olmadigi demek degil. Zorla olsa bile dinlemek beynimize cok zararli. :angry:

Metin MF

Metin MF

Üye
benim telefonda sagonun bütün şarkıları var :)

- - - Eklendi - - -

1998'deki silahsız kuvvet şarkıları bile var :)

pelın_

kim ki o ya:) valla ilk defa duyuyorumm

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Kod:
Benim tek bildiğim şarkısı eksik etek :kop2:
ooo kardeşim nerdeyse taş devrine denk geliyor o şarkı. :d:
Şaka bi yana Norm Enderin Eksik etekten bin kat daha iyi parcalari var suan.

Metin MF

Metin MF

Üye
Bu arada bende de cok rap parcasi var ama bir klasore toplayamadim bi turlu. hepsini toplasam 1.5-2 gb eder heralde.
en cok dinledigim rapciler: NORM ENDER, Saniser, Sehabe, Bela, Kanun Azap, Kaptan, Ceza, Alef High.

- - - Eklendi - - -

Ben de eminim. zaten tersinde soyluyor herseyi. Ama bu onu dinlememizin bir zarari olmadigi demek degil. Zorla olsa bile dinlemek beynimize cok zararli. :angry:

Düzünde de anlatıyor dikkatli dinle. :)

Enes

Enes

Üye
yahu sezer-sarp klasörü şanışer ve bela ayrıca görmüyor musunuz 5.5 gb arşiv daha ne olsun alayı var alayı :D

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt