arkadasım fw için teşekkürler gayet hoş ve stabıl olmuş şahsen ben kullanıyorum daha önce boyle dertsız tasasız yıne sunrise nin 50,0,005 olanı için olanı kullanmıştım devamı da bu olsa gerek ellerine sağlık
buyrun fotolar ;
Kafalarımız uyuşuo.Gereksiz programları mesaj okuyucu kaldırmışsın şimdi yüklüyorum.Sonuçları yazarım.Çok güzel gözüküyor.Birde baloncuklu widget gömülü değil değil mi?Kaldırabiliriz ev ekranından di mi?
ya bunun diğer dosyalarını nereden bulacağız.. birsürü cfw konusu var.. orjinal konu demişsin.. Sunshine v52 konusu var onumu diyorsun.. bi açıklık getirirmisin.. yada ilk başa orjinal konunun linkini bırakta benim gibi başkalarıda boş yere aramasın..
Kardeşim bak bu tam da bana lazım olan cfw ama benim versiyonum 007. Bana bu versiyonunu yapabilir misin? Ve bu sefer tüm linkleri verebilirsen çok sevinirim. Bir sürü başlık bir sürü konu var. Bulana kadar anamız ağlıyor.
bende kendime özel düzenlemiştim, örneğin botu c: dizinine aldım,açılış ekranını istediğim zaman değiştirebilmek için.. efekleri düzenleyip hatalı bir iki parçayı düzenledim. sıfırdan yapamıyorum ama böyle kişisel zevke göre düzenlemek daha iyi..
ben v3.2sini düzenleyip yükledim ama
Teşekkürler Emin