Nolur yardım edinn :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtinfected

Üye
    Konu Sahibi
Nolur yardım edinn :(
Arkadaslar aksam pc yi kapatıp yatıyorum sabah kalkıp geri acıyorum ekran geliyor ama klavye mause kıpırdamıyor işlemiyor. defalarca reset atıyorum da bazen calısıyo. formatta attım yine boyle , klavye mauseyi cıkartıp denedim yinede duzelmedi. Hegun aynı sorun bıktım artık. Acil yardım lütfen elektrik parasınıda epey etkiliyor reset malum. Allah rızası için yardımcı olun , sorun nedir , caresi nedir bilen varsa rica ediyorum
 


jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşım uzaktan birşey söylemek çok zor ama muhtemelen anakart ile ilgili bir problem veya ram.formattan sonra düzelmediği için muhtemelen anakart.
 

Mebuchadnezzar

Üye
Benim eski bilgisayarada buna benzer birşey oluyordu aygıt yöneticisinden klavye ile maus'u kaldırıp yeniden tanıtmıştım bilgisayara sorun çözülmüştü. Ama benimki biraz daha farklı bir sorundu normal çalışırken takılıp duruyordu klavye maus.
 
sx1sever61

sx1sever61

Üye
arkadaşım büyük bir ihtimalle anakart sorunu.iyi bir serviste baktırmanı öneririm.
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ne anakartı ne ram' i arkadaşlar... En ufak bir soruda hemen ram diyorsunuz ya ağzım açık kalıyor... Bilmiyorsanız bile insanlara yanlış yol gösterip kafasını bulandırmayınız... Ram ile klavye+mouse' un ne alakası var... ?

mrtinfected arkadaşım... Öncelikle başka bir klavye+mouse ile deneme yaparmısın... Klavye+mouse setinin kablolarında yada PS2 girişlerinde sıkıntı olabilir... Eğer yine sorunun çözülmez ise Bilgisayarım > Özellikler > Donanın > Aygıt Yöneticisi Sekmesinden Klavye ve Fare ve Diğer İşaret Aygıtları Seçeneklerinde sıkıntı olup olmadığını bir kontrol et... Eğer hala sorunun çözülmezse buraya yaz tekrar başka çözümler öneririm... ;)
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Farklı bir klavye ve mouse ile deneyin , daha sonra sonucu burada belirtin...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt