Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
tesekkürler güzel dileklerin içinumarım dilediğin bölüme girersin Tuba. bütün şanslar, bütün güzellikler seninle olsun.
LYS 2 basarı sıralamam 16089 yazdım zaten mf3 evet ama lys2den gırcem ben ıkısındende tercıh yapılabılıyor..Bildiğim kadarıyla hemşireliğinj puan türü MF-3 MF-3 ek puanlı başarı sıralamanı söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
LYS 2 basarı sıralamam 16089 yazdım zaten mf3 evet ama lys2den gırcem ben ıkısındende tercıh yapılabılıyor..
basarı puanıma göre canakkale manısa vs dıye bırkac tane buldum ama puana mı bakcam basarı sıralamasına mı sasrırdım cunku bazısında basarı sıralamasına göre yerlesıyorum puana göre yerlesmeme ıhtımalım var..
netten bakmakta cok zor yarın klavuz yayınlanacak gıdıp alırım
girdimSen lys 1 ve 2 ye girmedin mi?
girdim
bakmam gerek bekletcemİyi çok güzel şimdi sonuç belgenden Y-MF-3 ek puanlu başarı sıralamanı yazar mısın?
bakmam gerek bekletcemösym çöktü yıne acılsın yazarımda klavuza baktıgından emınmısın ben inatla mf3 dıyosun ya
kim nerde oldugunu bılmıyokıben 145 bınıncı oldum acıklardayımheralde
evet MF3 yok demıyorum ama ygs2den de yerlesılıyor ben ordan secım yapacagım ıcın o puanı yazdımTekrar bakayım senin için eminim ama ..
evetEvet MF3 müş..
Sen meslek lisesi mezunu musun?
şuanki sistemde kimse çözemez..Sınav sistemi bence güzel bir sınav sorusu olur
Çözebilene aşk olsun...
saol kolaysa basına gelsınBir arkadaşın sonucuna bakmak için girdim sonuç sayfasını açmamla kapamam bir oldu
Herşeyi karmaşık yapma da üstümüze yoktur.Sbs sistemini sınıflara yaydılar belliydi geri çekileceği çünkü bu kadar saçmalık olurdu yani.Bu sistemin de yakın zamanda değişeceğine garanti verebilirim.
Buna denk gelenlere yazık oldu.Tuba kolay gelsin
kararlıyım cıkarsa cok umudum yok ama cıkmaz dıyorumYazmaya kararlıysan onun da üstesinden gelebilecek gücün vardır demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?