• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokla N97 Mini: Nokia N97 Mini'nin 3 SIM Kart Desteklisi! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokla N97 Mini: Nokia N97 Mini'nin 3 SIM Kart Desteklisi! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Dünyanın en büyük mobil üreticisi olan Nokia’nın amiral gemisi olarak isimlendirilen N97 isimli cihazının Mini versiyonu olan N97 Mini’nin klonu, 3 SIM kart desteği ile birlikte geliyor. Nokia’nın artık klon firması olarak anılan Nokla’nın tasarlamış bulunduğu bu cihazın orjinaline göre sunduğu en büyük avantaj 3 SIM kart desteğini bulundurması olarak gözleniyor.

( Nokla N97'e ait görsel bir resim )

Orjinalinin tasarımından hiç taviz vermeyen Nokla firması, cihazda S60 5. Sürümün arayüzünü andıran bir işletim sistemi kullanmış. Üç SIM kart desteği barındırdığı için, üç farklı operatör bulunan mobil pazarları ( ÖRN Türkiye: Turkcell, Avea ve Vodafone gibi ) hedef alan cihaz; donanımsal olarak orjinalinden geri kalmayacak ve tıpkı orjinal sürümündeki gibi fiziksel tuş takımının yanı sıra birde dokunmatik ekrana sahip olacak.

İlk olarak Uzakdoğu'da satışa sunulacak Nokia N97 Mini klonunun fiyatı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Fiyatıda öğrensek daha kapsamlı yorum yapardık ama.Telefon 3 hatla birleşince gayet güzel olmuş

Utku

Utku

Üye
beş para etmez:d:

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
yav bu tel resmen çin :D

OğuzcanAbi

Üye
telefonculara gidip 2 li yaptırabiliyosun am üçlüyü hiç sormadım

mangdaşire

mangdaşire

Üye
orjinaliyle aynı işletim sistemi varsa bu telefon baya tutar :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt