Eğer Wp'deki donanım ihtiyacı ile Android'teki donanım ihtiyacını kıyaslayıp, Donanımı gereksiz fazla olduğu için Android telefonları kazandırıyorsan diyebileceğimiz bir şey yok...Multimedya telefonu olarakta Pureview'li Lumia'lar demiştim ama anlatamamışım galiba.Pureview'li Lumia'lar da mı MM telefonu değil sizce
710 gibi fiyatı düşük telefonlar var almanya da 169 EURO'dan çıktılar kendileri...Lumia seçmek için sadece sosyal ağlar entegrasyonu yeter.Tabi ikisinin farklı alanlara hitap ettiğini anlayamıyorsunuz.Oyun oynamadığım için telefondan istediklerim sosyal ağlar ve internet olduğu için benim için şuan Lumia'dan üstünü yok.Ayrıca evimde XBOX'ım var bu da bir etken.Lumia 900 tek çekirdekli işlemcisi ile GSII'den daha stabildi, daha akıcıydı testlerde.Kendim kullanıncada bu farkı anladım Wp'nin sistem gereksinimi ile Android'in sistem gereksinimi apayrı bunu bilmen gerekirdi.
ezbere konuşmayı ne kadar da çok seviyorsunuz...
"Lumia 710 for purchase prices of 329.90 without contract or between € 19.90 and &nbps;179.90 with contract"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
330 X 2.30 yap = 750 gibi bir rakam eder... Türkiye'ye gelince ne olur 100tl ÖTV - 42tl KDV - Distirübütörün karı 50tl -şunun bunun karı 50-100tl (satan mağazalar)..
en ucuz TC sınırlarına girmiş hali 990 TL
990TL sana ne veriyor bilmiyorum ama bana vermedikleri
bir 3G ön kamerası vermiyor,uygulama ve oyun vermiyor - windows phone 8 güncellemesi vermiyor - açık kaynaklı yazılım vermiyor
oysa güncelleme hariç ki zaten onu da xda veriyor 699 luk samsung ta lumianın tüm doanaımsal özellikleirne ek olarak yazdığım "vermiyor" larıda kataraktan değerlendirmeni tavsiye ederim..
yurtdışından getirtsen bile 100tl kayıt parası ve 100tl de pasaportu olana verecek olsan yine aynı paraya mal oluyor.. kısacası lumia lar hem 5 para etmez hemde gereğinden çok pahalı..
lumia 710 alınmaz mı alınır ama bugün itibariyle sıfır fiyatı 500tl olursa alınır.. onun dışında alınmaz........