Nokia'ya Bir Elveda da Benden.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kostheback06

Üye

Android'in yazılımını incelemekle alakası yok bu olayın.Bir halt bilmeden çok konuşuluyor bu forumda.Android'in ne olduğunu bilmeden Pro kullanıcı edalarına girme lütfen Android'in sistem sömürdüğünü bununda kişiselleştirilmesinden değil de yazılımındaki sorunlarda olduğunu bu işi azcık bilen herkes bilir.

srn cok biliyo olsan bilgisayar muhendisi olurdun kac yasina gelp pc basinda bos bos takilmazdin

lgkg300

lgkg300

Üye

Günde 5-6 saat anime izliyorum yüklenmesini beklerken foruma girip yazmaya vaktim oluyor.Boş boş beklemekten iyidir :ehe

Dragon Ball Anime serisini izlemediysen anime izledim deme. ölmeden muhakkak izle benden söylemesi ;)

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia'dan kaçış sürüyor :d: Canını seven kaçıyor :ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
srn cok biliyo olsan bilgisayar muhendisi olurdun kac yasina gelp pc basinda bos bos takilmazdin

Yaşım kaçmış biliyor musun ? ya da mesleğimi :ehe Geliştirici ya da bilgili olmak için mühendis olmakta gerekmez ayrıca ilkel bir görüş önemli olan kendini geliştirebilmekti.

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi

Eğer Wp'deki donanım ihtiyacı ile Android'teki donanım ihtiyacını kıyaslayıp, Donanımı gereksiz fazla olduğu için Android telefonları kazandırıyorsan diyebileceğimiz bir şey yok...Multimedya telefonu olarakta Pureview'li Lumia'lar demiştim ama anlatamamışım galiba.Pureview'li Lumia'lar da mı MM telefonu değil sizce :kop:710 gibi fiyatı düşük telefonlar var almanya da 169 EURO'dan çıktılar kendileri...Lumia seçmek için sadece sosyal ağlar entegrasyonu yeter.Tabi ikisinin farklı alanlara hitap ettiğini anlayamıyorsunuz.Oyun oynamadığım için telefondan istediklerim sosyal ağlar ve internet olduğu için benim için şuan Lumia'dan üstünü yok.Ayrıca evimde XBOX'ım var bu da bir etken.Lumia 900 tek çekirdekli işlemcisi ile GSII'den daha stabildi, daha akıcıydı testlerde.Kendim kullanıncada bu farkı anladım Wp'nin sistem gereksinimi ile Android'in sistem gereksinimi apayrı bunu bilmen gerekirdi.

ezbere konuşmayı ne kadar da çok seviyorsunuz...

"Lumia 710 for purchase prices of 329.90 without contract or between € 19.90 and &nbps;179.90 with contract"

330 X 2.30 yap = 750 gibi bir rakam eder... Türkiye'ye gelince ne olur 100tl ÖTV - 42tl KDV - Distirübütörün karı 50tl -şunun bunun karı 50-100tl (satan mağazalar)..

en ucuz TC sınırlarına girmiş hali 990 TL

990TL sana ne veriyor bilmiyorum ama bana vermedikleri

bir 3G ön kamerası vermiyor,uygulama ve oyun vermiyor - windows phone 8 güncellemesi vermiyor - açık kaynaklı yazılım vermiyor

oysa güncelleme hariç ki zaten onu da xda veriyor 699 luk samsung ta lumianın tüm doanaımsal özellikleirne ek olarak yazdığım "vermiyor" larıda kataraktan değerlendirmeni tavsiye ederim..

yurtdışından getirtsen bile 100tl kayıt parası ve 100tl de pasaportu olana verecek olsan yine aynı paraya mal oluyor.. kısacası lumia lar hem 5 para etmez hemde gereğinden çok pahalı..

lumia 710 alınmaz mı alınır ama bugün itibariyle sıfır fiyatı 500tl olursa alınır.. onun dışında alınmaz........

kostheback06

Üye
2012 ilk çeyrek satışlar (Milyon
adet)
Apple
35
Huawei
6.8
Nokia
11.9
RIM
11.1
Samsung
43
Sony
7
ZTE
4.9

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Geçenlerde isobakkral mı ne öyle biri vardı seninle neredeyse aynı mesajları yazıyordu sen o musun yoksa :d:

lgkg300

lgkg300

Üye
Ayrica Nokia gelenekci bir telefon en eski telefonlarindan tutun da en yeni telefonuna kadar mantigi ve menu olayi ayni. misal tercihler ayni menuye basiyirsunuz ikinci secenek kisilestir. Snake oyunundan nasil vacgecti son telefonları ile halâ hayretler icindeyim.

belle ile androidten ç(alıntı) yaptigi bildirim çubuğu ve masaüstü sayısını arttirmasi ( sağa sola kaydirmak suretiyle) ve widget olayi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Geçenlerde isobakkral mı ne öyle biri vardı seninle neredeyse aynı mesajları yazıyordu sen o musun yoksa :d:
Arkadaşı şikayet etmeliyim özelden küfür ediyor ... Banlasınlar şunu .. Cahil insanların bu forumda işi yok ..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Ayrıca Nokia ülkelere göre değişik fiyatlar biçiyor.Ülkenin alım gücüne göre hesaplanıyor bu fiyatlar...Wp8 güncellemesini alıp almayacağını daha Microsot açıklamadan biliyorsun vay be!Ayrıca Microsoft Lumia 900'e geleceğini sızdırmıştı.Neredeyse aynı işlemci özelliklerine sahip 710 neden almasın.Açık kaynaklı yazılımın var da ne yapıyorsun Android'te MeeGo gibi başka işletim sistemi yükleyecek kadar ileri gidiyor musun ?Oyun sayısının git gide arttığını anlatmıştım önceki mesajlarda eğer çok oyun meraklısıysan git PSVita + 3310 al daha iyisini bulamazsın.Sen kendi isteklerini evrensel ihtiyaçlar olarak kabul ediyorsun ama öyle değil.O zaman en iyi telefon IOS telefonlar olurdu bir sürü oyun uygulama, 3-4 yıl devam edecek destek oh mis...

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
ezbere konuşmayı ne kadar da çok seviyorsunuz...

"Lumia 710 for purchase prices of 329.90 without contract or between € 19.90 and &nbps;179.90 with contract"

330 X 2.30 yap = 750 gibi bir rakam eder... Türkiye'ye gelince ne olur 100tl ÖTV - 42tl KDV - Distirübütörün karı 50tl -şunun bunun karı 50-100tl (satan mağazalar)..

en ucuz TC sınırlarına girmiş hali 990 TL

990TL sana ne veriyor bilmiyorum ama bana vermedikleri

bir 3G ön kamerası vermiyor,uygulama ve oyun vermiyor - windows phone 8 güncellemesi vermiyor - açık kaynaklı yazılım vermiyor

oysa güncelleme hariç ki zaten onu da xda veriyor 699 luk samsung ta lumianın tüm doanaımsal özellikleirne ek olarak yazdığım "vermiyor" larıda kataraktan değerlendirmeni tavsiye ederim..

yurtdışından getirtsen bile 100tl kayıt parası ve 100tl de pasaportu olana verecek olsan yine aynı paraya mal oluyor.. kısacası lumia lar hem 5 para etmez hemde gereğinden çok pahalı..

lumia 710 alınmaz mı alınır ama bugün itibariyle sıfır fiyatı 500tl olursa alınır.. onun dışında alınmaz........

arkadaş benim cillop yorumu görünce bastı kaçtı herhal :d:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ayrica Nokia gelenekci bir telefon en eski telefonlarindan tutun da en yeni telefonuna kadar mantigi ve menu olayi ayni. misal tercihler ayni menuye basiyirsunuz ikinci secenek kisilestir. Snake oyunundan nasil vacgecti son telefonları ile halâ hayretler icindeyim.

belle ile androidten ç(alıntı) yaptigi bildirim çubuğu ve masaüstü sayısını arttirmasi ( sağa sola kaydirmak suretiyle) ve widget olayi.

Bildirim çubuğunu ilk Nokia kullanmıştı.Açık kaynaklı işletim sistemlerinden birinde Maemo'da olabilir öyle olmasa bile Android'te IOS'tan almıştı.

- - - Eklendi - - -

arkadaş benim cillop yorumu görünce bastı kaçtı herhal :d:

Kim kaçtı :kop:

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi

Ayrıca Nokia ülkelere göre değişik fiyatlar biçiyor.Ülkenin alım gücüne göre hesaplanıyor bu fiyatlar...Wp8 güncellemesini alıp almayacağını daha Microsot açıklamadan biliyorsun vay be!Ayrıca Microsoft Lumia 900'e geleceğini sızdırmıştı.Neredeyse aynı işlemci özelliklerine sahip 710 neden almasın.Açık kaynaklı yazılımın var da ne yapıyorsun Android'te MeeGo gibi başka işletim sistemi yükleyecek kadar ileri gidiyor musun ?Oyun sayısının git gide arttığını anlatmıştım önceki mesajlarda eğer çok oyun meraklısıysan git PSVita + 3310 al daha iyisini bulamazsın.Sen kendi isteklerini evrensel ihtiyaçlar olarak kabul ediyorsun ama öyle değil.O zaman en iyi telefon IOS telefonlar olurdu bir sürü oyun uygulama, 3-4 yıl devam edecek destek oh mis...

he ya he... anlıyorum.. he he..

bari telefon yazan yerdeki galaxy s i sil ordan da çelişme yazdıklarınla :hih:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Arkadaşım çok gereksiz konuşuyorsun! İşsizsem sanane daha yaşımı bilmiyorsun genç! Konuyla alaksız mesajlar atman verecek cevap bulamadığının göstergesidir.
İlgilenme şu terbiyesiz ile .. Şikayet edin arkadaşlar .. Küfür ediyor ahlaksız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...