• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia'nın Yeni Kraliçesi, '' Nokia N8 '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Finlandiyalı dev cep telefon üretici Nokia, mobil sektörün hemen hemen yarısına sahip olsa da ürettiği cihazlar ile birlikte eleştirilerin odağı olmayı başarıyor. iPhone, BlackBerry ve Android’li akıllı cep telefonlarının satışlarının önüne geçmeyi planlayan Nokia’da elini çabuk tutarak, elindeki tüm teknolojileri bir cihaz üzerinden toparladı ve ortaya N8 isimli model çıktı.

( 12 Megapiksel kamerasıyla, dilediğiniz kareyi yakalayın! )

Kaliteli cihaz üretmesine rağmen, her cihazında bir özelliği mahrum bırakan Nokia firması Nokia N8 ile beraber bu zincirini kırarak cihaza HD resimleri ve videoları görüntüleyebilen 3.5 inç genişliğinde bir dokunmatik ekrana yer veriyor. Ayrıca cihazda üstün görüntüleme kalitesi yani 12 Megapiksel çözünürlüğünde Carl Zeiss mercekli bir fotoğraf makinesine yer veriliyor. Bu dijital fotoğraf makinesi LED teknolojisine yer verirken, ayrıca HD video ve fotoğraf çekimi de yapabiliyor.

( Farklı renk seçenekleriyle, Samsung'un Corby serisini andırıyor )

Wi-Fi yani kablosuz internet, Bluetooth ile kablosuz veri aktarımına olanak sağlayan cihaz, bilgisayara hızlı veri transferi için ise USB çıkışına yer vermiş. Symbian işletim sistemin yeni sürümü ile birlikte oldukça canlı ve görselliğe hitap eden bir arayüzüne sahip olan cihaz, 48 Gigabayt kapasiteli bir dâhili belleğe sahip olarak üretilmiş.

( Nokia N8'in hassas dokunmatiği )

22 Mayıs’tan itibaren ön siparişleri alınmaya başlanan cihaz ile ilgili incelememiz şimdilik bu kadar.

Lacoste

Lacoste

Üye
27 mayıs derken seneye mi? geçen hafta mı?

Aziz™

Üye
geçendir ..
yoka gelecek seneye nasıl sipariş alınır yahu..

OğuzcanAbi

Üye
48 gb hafıza bide usb bağlanabiliyor 1tb waybe hayal etmesi bile güç

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
çok süper telefon iphone 4 halt etmiş bunun yanında

jeki01

jeki01

Üye
selam.
Tek kelimeyle Nokia bu işte.
bende N79 var N8 geçiş yapmak lazım.

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
herzmankiqibi nokıa :D

Consul9

Consul9

Üye
n97 2.500 dü acaba bu ne kadar olur???

GANG BANG

GANG BANG

Üye
bu da 2500tlden aşşaı olmaz.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Güzel telefonmuş ama yine çok pahalı olur :oha2:

cowboy09

Üye
yanlış bilgi vermeyin cihazın dahili hafızası 16GB + 32 GB kart desteği var. bakınız--

selimarhan65

Üye
beni teknoloji konusunda en sinir eden sey, kullanmadigi halde cihaz hakkinda ileri geri konusup cok bilmislik edenler, simdiden yok 4g halt etmis, yok bu 10 basarmis, yok 4g daha iyiymis, arkadas al eline telefonlari, kullan ondan sonra susu iyi, busu kotu de. 12mp kameraymis suymus buymus, 12mp lik cep telefonu 1,5senedir var samsungun ama emin olun n73 ün bile goruntu kalitesi daha iyi, yada ne bileyim snapdragon 1ghz islemcili telefon gordum, rami de yuksek ama 600mhz lik 3gs bile daha hizliydi, demek istedigim anlasildi sanirim... o yuzden önce kullanalim sonra karsilastiralim...

psiko34

psiko34

Üye
48 gb olduğuna emin misiniz benim bildiğim 16gb kendi hafızası var 32de kart takılabiliniyor ama inşallah ben yanlış biliyorumdur ben şöyle biliyorum
Hafıza
  • Dahili hafıza: 16 GB
  • Cihaz açıkken değiştirilebilen, 32 GB'a kadar microSD hafıza kartı yuvası

furkanalgul

furkanalgul

Üye
TÜRKIYEDE PAHALI OLUR ... yurt disinda 500 euroyu bulmaz bile fiyatlar... ama benim kizdigim nokta su : yeni aldigim sony ericsson vivaz dan sogudum simdi birden bu n8 i görünce :D yeni aldigim icin de gecis yapamayacagim :) telefon üreticilerine sesleniyorum ; biraz yavas olun yahu :D

cortex47

cortex47

Üye
aslında dinamik hafızası sadece 16 gb, 32 gb micro sd kart'ı desteklediği için 48 gb'a kadar ulaşabiliyor...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
usb derken bu pclerdeki usb girişimi acaba yoksa normal 5800 n97 deki gibi bir usb girişimi.??

ozanulu

ozanulu

Üye
Başlıkta

denmiş ama ortada fiyat yok? bari fiyatı demeseydiniz?

cedric2323

cedric2323

Üye
Başlıkta

denmiş ama ortada fiyat yok? bari fiyatı demeseydiniz?

her ülkede cep telefonu fiyatı farklı olduğunda net bir bilgi yok türkiyedeki fiyatı ki ayrıca cihaz daha türkyeye gelmedi o yüzden kesin bi bilgi verilemediği için fiyat yazılmıyor anladınız mı

3405

Üye
özel kablo ile flaş bellek takılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt