• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia'nın Yeni Kraliçesi, '' Nokia N8 '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkantel

Üye
bence bu telefon 1.800tlden olacak tahminimm

jeki01

jeki01

Üye
selam.
Fiyat konusunda Türkiye çok pahalı.
N79 aldım yurtdışında 200 Euro ama Türkiyede 700 Tl di yani 362 Euro.( 1 sene önce)
Aradaki farkı görüyorsunuz.
Ama şuna söylim yurtdışında garanti Türkiyede geçmiyor.
iyi günler.

brk38

brk38

Üye
çok şahane olmuş nokia yapmış yine ama ben yinde iphone 4 derim

--------------- Ekleme ---------------

bence bu telefon 1.800tlden olacak tahminimm

büyük ihtimalle çünkü iphone da 1800 civarı olcakmış

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tek kelimeyle muhteşem..

sawass

sawass

Üye
süper

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Acayip Bişey HD foto Video :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
inanılmaz güzel bir cihaz ya

coldfire35

Üye
Bende bir iphone 32 gb birde n86 8mp var. NOKİA her zaman çok farklı. çıkınca mutlaka n8 alınmalı diye düşünüyorum. ayrıca bilgi olsun diye söylemek istiyorum şu anda avrupa fiyatı vergiler hariç 376 avro... vergilerle galiba 500 avroyu bulacak.

ozanulu

ozanulu

Üye
her ülkede cep telefonu fiyatı farklı olduğunda net bir bilgi yok türkiyedeki fiyatı ki ayrıca cihaz daha türkyeye gelmedi o yüzden kesin bi bilgi verilemediği için fiyat yazılmıyor anladınız mı

Evet Fiyatlarında ülkeden ülkeye sözleşmeden sözleşmeye değiştiğini biliyorum. Ancak neden Başlıkta "FİYATI" ibaresi var!

(Özellikleri / Resimleri) denebilirdi. Bende fiyatı ibaresinide görünce nasıl olur diye şaşırdım. Zaten yakından takip ettiğim cihaz, özelliklerini ve resimlerini boyutlarını ve birçok ayrıntısını biliyoruz. Ancak daha piyasada olmayan bir ürünün başlıkta FİYAT bilgisiyle ilgili yazısını görünce durumu

ANLAYAMADIM! :close_tema:

KingSuphi

KingSuphi

Üye
iyi telefon yapmıslar

alibilen

Üye
paraya kıyıyorum telefon alıyorum tüm özeliklerini kullanabilmem çok önemli yoksa neden o kadar para vereyim nokıa nın telefonları 2 yıla duyarlı yani garanti kapsamı içinde telefon pert ayrıca artık kvk nın hiç bir önemi yok ne kadar yalançı sahtekar varsa orda telefonu gönderdim hopörlörleri bozuktu n 95 8 gb hepsinde aynı sorun var degiştirdiler. bir 1 ay sonra aynı yine hopörlör çaz cuz bugün karşıdan gelenin seside gitti. bende sinirden vurdum duvara kırdım telefon pert şimdi yenitelefonlara bakıyorum nokıa telefona güvenim kalmadı.kvk hiç telefon gönderirsin 1 ayda geri verirler.alırsın kutudan çıkar bozuk satıcı der gönderiyim ben abi servise ne biçim iş anlamadım. içine adeyim ben böyle teknolajinin. kardeşim kurçaksanız servis her yere kurun yoksa edeyim ben böyle servise.

cowboy09

Üye
paraya kıyıyorum telefon alıyorum tüm özeliklerini kullanabilmem çok önemli yoksa neden o kadar para vereyim nokıa nın telefonları 2 yıla duyarlı yani garanti kapsamı içinde telefon pert ayrıca artık kvk nın hiç bir önemi yok ne kadar yalançı sahtekar varsa orda telefonu gönderdim hopörlörleri bozuktu n 95 8 gb hepsinde aynı sorun var degiştirdiler. bir 1 ay sonra aynı yine hopörlör çaz cuz bugün karşıdan gelenin seside gitti. bende sinirden vurdum duvara kırdım telefon pert şimdi yenitelefonlara bakıyorum nokıa telefona güvenim kalmadı.kvk hiç telefon gönderirsin 1 ayda geri verirler.alırsın kutudan çıkar bozuk satıcı der gönderiyim ben abi servise ne biçim iş anlamadım. içine adeyim ben böyle teknolajinin. kardeşim kurçaksanız servis her yere kurun yoksa edeyim ben böyle servise.
elektronik ürünler sanş oyunu gibi birşey sağlamıda çıkıyor bozuguda ama bana bu gune kadar hiç bozuk telefon denk gelmedi N96 kullanıyorum hiç bir sorun yok şansına küs:hmmm

pchayalet

pchayalet

Üye
nokıa yine apple yetişemez
apple babaşka dokumatiği tek yeter ....

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
beklenen buydu işte suskunlugunu affetirecek bi teknoloji süper tek kelimeyle...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben daha 8 gbyi dolduramıyorum bunu nasıl dolduracam 48 gb :D ama çok pahalı olur parası olan alır

SelocaN1980

Üye
Bu telefonu almak için heralde küçük bir servet yatırmak gerekecek. Fiyat oranlamasını iyi yakalarsa eğer Nokia bişeyler olabilir, hatta almayı bile üşünebilirim. Her zaman tercihim Nokia'dır, şaşmaz.

Evilblood

Evilblood

Üye
Keşke N8 multitouch olsaydı o zaman çok daha güzel olabilirdi

CeMayk

Üye
Yine yapmış yapacağını Türkiye satış fiyatı 1000 - 1200:aha: civarında olacağını tahmin ediyorum.
Kural.
1- bir telefona asla o kadar para verilmez.:vur
2-O kadar para verecek bi yer arıyorsan git laptop al daha ii:nono:
3-olmaz illaki cep tel olacak diyosan 2. elinin çıkmasını bekle:aha:
4-yok bekleyemem dersen n95 falan al:heyo:
5-hiçbiri bana uymadı diyosan yapacak bişi yok:d:
6-Nasıl olsa 1. yılına varmadan fiyatı düşecek:oke::bye2::sarıl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt