bence bu telefon 1.800tlden olacak tahminimm
her ülkede cep telefonu fiyatı farklı olduğunda net bir bilgi yok türkiyedeki fiyatı ki ayrıca cihaz daha türkyeye gelmedi o yüzden kesin bi bilgi verilemediği için fiyat yazılmıyor anladınız mı

elektronik ürünler sanş oyunu gibi birşey sağlamıda çıkıyor bozuguda ama bana bu gune kadar hiç bozuk telefon denk gelmedi N96 kullanıyorum hiç bir sorun yok şansına küsparaya kıyıyorum telefon alıyorum tüm özeliklerini kullanabilmem çok önemli yoksa neden o kadar para vereyim nokıa nın telefonları 2 yıla duyarlı yani garanti kapsamı içinde telefon pert ayrıca artık kvk nın hiç bir önemi yok ne kadar yalançı sahtekar varsa orda telefonu gönderdim hopörlörleri bozuktu n 95 8 gb hepsinde aynı sorun var degiştirdiler. bir 1 ay sonra aynı yine hopörlör çaz cuz bugün karşıdan gelenin seside gitti. bende sinirden vurdum duvara kırdım telefon pert şimdi yenitelefonlara bakıyorum nokıa telefona güvenim kalmadı.kvk hiç telefon gönderirsin 1 ayda geri verirler.alırsın kutudan çıkar bozuk satıcı der gönderiyim ben abi servise ne biçim iş anlamadım. içine adeyim ben böyle teknolajinin. kardeşim kurçaksanız servis her yere kurun yoksa edeyim ben böyle servise.

nokıa yine apple yetişemez
apple babaşka dokumatiği tek yeter ....

civarında olacağını tahmin ediyorum.

dokunmatiği mi yeter![]()